İlkadım’da Doğalgaz Altyapısı Hızla Tamamlanıyor: Mahalle Sakinlerinden Başkan Kurnaz’a Teşekkür
Samsun’un İlkadım ilçesi doğalgaz altyapısıyla buluşuyor. Mart ayında alınan belediye meclis kararı sonrası, Hastane ve Kökçüoğlu Mahallelerinde başlatılan doğalgaz boru hattı döşeme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. İlçede yaşayan vatandaşlar, doğalgaz konforuna kavuşmanın mutluluğunu yaşarken, Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, İlkadım’a en iyi ve en kaliteli hizmeti sunma hedefiyle çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti.

4C7Ec9F5 4C0A 44B8 9C89 51C3Bc976C76

Doğalgaz Projesiyle Mahallelerin Çehresi Değişiyor

İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz’ın girişimleriyle hayata geçirilen doğalgaz altyapı çalışmaları, ilçenin modernleşme sürecinde önemli bir adım oldu. SAMGAZ tarafından yürütülen boru hattı döşeme işlemleri sayesinde, mahallelerdeki yaşam kalitesi artıyor. Hastane Mahallesi Muhtarı Süheyla Şen ve mahalle sakinleri de yapılan hizmetten duydukları memnuniyeti ifade ederek Başkan Kurnaz’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Başkan Kurnaz: “İlkadım’a Yakışır Hizmetler Üretiyoruz”

Doğalgaz projesine ilişkin açıklamalarda bulunan İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, şunları söyledi:
“Mart ayındaki meclis toplantımızda verdiğimiz doğalgaz müjdesinin ardından çalışmalar geçtiğimiz ay başladı ve hızla ilerliyor. Mahalle sakinlerimizi doğalgazla buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu süreçte bizlere destek olan tüm milletvekillerimize ve Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Ayrıca, mahalle halkının sesi olan muhtarımız Süheyla Şen’i de gösterdiği çaba için kutluyorum.”

77976B72 5B91 4482 B734 75E38B5F34F5

Nihayet Geldi! Kavurucu Sıcaklıkların Ardından Yağmur Serinliği
Nihayet Geldi! Kavurucu Sıcaklıkların Ardından Yağmur Serinliği
İçeriği Görüntüle

Destek ve İş Birliği Vurgusu

Başkan Kurnaz, projeye destek sağlayan isimleri de unutmadı. TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Mehmet Muş, AK Parti MKYK Üyeleri Çiğdem Karaaslan ve Yusuf Ziya Yılmaz, milletvekilleri Orhan Kırcalı ve Ersan Aksu ile Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan’ın katkılarına vurgu yaptı. Bu iş birliğinin, İlkadım’ın kalkınma sürecine katkı sunduğunu dile getirdi.

İlkadım Belediyesi, doğalgaz altyapısının tamamlanmasının ardından yeni projelere odaklanmaya hazırlanıyor. Siz de ilçenizdeki bu değişim hakkında düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz.

Kaynak: İHA