İYİ Partili Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, yaşanan gelişmelerle alakalı durum değerlendirmesi yaptı, istifa etti İYİ Partili Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, yaşanan gelişmelerle alakalı durum değerlendirmesi yaptı, istifa etti

İYİ Parti Şalpazarı Belediye Başkan Adayı Faruk Beldüz, yapılan itirazın kabul edilmemesini sert bir şekilde eleştirdi. Beldüz, "Onlar da seçimin sonucunu ve bizim kazandığımızı biliyorlar, şu an sandıklar yeniden sayılacak korkusuyla uykuları kaçıyor" şeklinde açıklamalarda bulundu.

Sandıkların yeniden sayılması talebinin kabul edilmesi durumunda seçimi kazanacaklarını belirten Beldüz, "Bu işin peşini bırakmayacağız. Şalpazarı’nda çeşitli ayak oyunlarıyla milletin iradesini hiçe sayıyorlar. Biz mücadelemizi sürdüreceğiz Şalpazarlıların hakkını savunacağız" dedi.

İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Fatma Başkan da Şalpazarı'ndaki seçim sonuçlarına ilişkin şaibeli durumların olduğunu belirterek, itirazlarının reddedilmesine rağmen sürecin takipçisi olacaklarını ve sandıkların yeniden sayılması için ellerinden geleni yapacaklarını vurguladı. Başkan, "Sürecin peşini bırakmayacağız. Milletin iradesine darbe vurulmasına izin vermeyeceğiz" ifadelerini kullandı.

Şalpazarı ilçesinde yaşanan bu gelişmeler, seçim sonuçlarına ilişkin şeffaf bir sürecin önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN