Olay anı bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedilirken, şans eseri ciddi yaralanma olmaması büyük bir felaketin önüne geçti.

A W111390 01

Olay, saat 15.00 sıralarında meydana geldi. Kum yüklü hafriyat kamyonu, yük boşaltma işlemi sırasında yan devrildi. Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sürücü, çevredekilerin yardımıyla araçtan çıkartılarak hastaneye kaldırıldı. Şans eseri sürücünün durumunun iyi olduğu öğrenilirken, polis ekipleri olayla ilgili tutanak tuttu.

A W111390 02

Kazanın şok anları, bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntülerde, kamyonun yükünü boşalttığı sırada yan devrilmesi ve çevredeki vatandaşların korku dolu anlarına tanıklık ediliyor.

Yeni Müfredat Taslağı "Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli" Hazırlandı Yeni Müfredat Taslağı "Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli" Hazırlandı

A W111390 04

Olayı gören çevre esnaflarından Engin Akkaya, "Ben içeride çalıştığım esnada kamyonun yanaştığının seslerini duydum. Daha sonra büyük bir gürültüyle yan devrildiğini görünce bütün mahalle oraya doğru gittik. İçeride sıkışan sürücüye yardım ettik ve çıkarttık. Çok şükür sağlık durumu iyiydi. Büyük bir korku yaşadık. Neyse ki kimseye ciddi bir şey olmadı" şeklinde olay anını anlattı.
İHA

Editör: Ayşe Sancak