Trabzonspor’da Boateng heyecanı: Bugün gelmesi bekleniyor

Trabzonspor’da teknik heyete yapılacak Jerome Boateng takviyesi için geri sayım başladı. Galatasaray ile oynanan kritik derbi öncesinde takımın başına getirilen 52 yaşındaki Alman teknik adam Thomas Reis’in talebi doğrultusunda harekete geçen Bordo-Mavili yönetim, Boateng ile yaptığı görüşmelerde prensip anlaşmasına varmıştı. Yarın başlayacak olan takım çalışmaları öncesinde Jerome Boateng’in bugün Trabzon’a gelmesi ve teknik ekibe dahil olması bekleniyor. Boateng’in gelişiyle birlikte Thomas Reis’in ekibi de önemli bir isimle güçlenmiş olacak.

Thomas Reis özellikle istedi

Reis-1

Jerome Boateng’in Trabzonspor teknik ekibine katılma sürecinde Thomas Reis’in talebi belirleyici oldu.

Bordo-Mavili yönetim, Alman teknik adamın isteği doğrultusunda Boateng ile temasa geçti. Yapılan görüşmelerin ardından taraflar yardımcı antrenörlük konusunda prensip anlaşmasına vardı.

Thomas Reis’in teknik heyetini kendi çalışma sistemine göre şekillendirmeye başlamasıyla birlikte Boateng’in de bu yapılanmanın önemli parçalarından biri olması bekleniyor.

Boateng bugün Trabzon’a bekleniyor

B O A T E N G-1

Fırtına, Milli Arada Eksiklerini Gidermenin Peşinde; Trabzonspor’da çalışmalar yeniden başlıyor
Fırtına, Milli Arada Eksiklerini Gidermenin Peşinde; Trabzonspor’da çalışmalar yeniden başlıyor
İçeriği Görüntüle

Trabzonspor’da milli ara sonrası çalışmalar yarın yeniden başlayacak.

Bu nedenle Jerome Boateng’in bugün Trabzon’a gelerek gerekli işlemlerin ardından teknik ekibe katılması bekleniyor. Alman futbolunun tanınmış isimlerinden biri olan Boateng’in yeni görevine kısa süre içerisinde başlaması planlanıyor.

Bordo-Mavili ekipte milli ara boyunca yapılacak çalışmalar öncesinde teknik kadronun tamamlanması da Thomas Reis açısından önem taşıyor.

Teknik ekip daha da güçlenecek

Images-238

Trabzonspor’da Galatasaray karşısında alınan 4-0’lık galibiyetin ardından yeni teknik yapılanmaya yönelik çalışmalar devam ediyor.

Thomas Reis’in göreve gelmesinin ardından teknik ekipte de yeni isimlerle çalışılması planlanırken Jerome Boateng hamlesi dikkat çekti.

Boateng’in özellikle savunma oyuncularıyla yakından ilgilenmesi ve futbolculuk dönemindeki tecrübelerini teknik ekibe aktarması bekleniyor. Alman ismin gelişiyle birlikte Trabzonspor’da yeni dönemin teknik yapılanması da daha belirgin hale gelecek.

Yarın ilk çalışmaya çıkabilir

Boateng’in bugün Trabzon’a gelmesi halinde yarın başlayacak antrenmanlarda teknik ekip içerisindeki yerini alması bekleniyor.

Milli arayı takımın eksiklerini gidermek için değerlendirmek isteyen Thomas Reis, yeni ekibiyle birlikte yoğun bir çalışma programına başlayacak.

Trabzonspor’da gözler şimdi Jerome Boateng’in Trabzon’a gelişine çevrilirken, Bordo-Mavili camiada Alman ismin teknik ekibe katılması heyecanla bekleniyor.

Muhabir: AYTEKİN AKAY