KARA’DAN MÜJDE

TTSO Başkanı Erkut Çelebi’den Körfez Ülkeleri ve Diğer Alternatif Pazarlar İçin Çalışmalar Hızla Devam Ediyor TTSO Başkanı Erkut Çelebi’den Körfez Ülkeleri ve Diğer Alternatif Pazarlar İçin Çalışmalar Hızla Devam Ediyor

Hem Trabzon hem de İstanbul’da atölyeleri bulunan KARALTIN; çok yakın zaman içinde KARALTIN CONCEPT markasını kuyumculuk sektörüne sunacak. KARALTIN kadar güzel ve KARALTIN kadar iddialı olabilmesi için genlerinde KARALTIN olması lazım. KARALTIN CONCEPT doğuştan şanslı. Yıllarca klasik olarak piyasada çok sınırlı model ile sunulan Trabzon Hasır bileklik ve setlere; kimsenin cesaret etmediği dönemde fantezi çizgiler katan KARALTIN; müşterilerinin yoğun talepleri neticesinde hasır takıların dışına çıkmaya başlıyor. KARALTIN CONCEPT isimli ikinci markasını tanıtmaya hazırlanan İş insanı Cevat Kara; KARALTIN’ın yüksek kalite ve özgün tasarım standartlarının aynen KARALTIN CONCEPT markalarında da olacağını müjdeledi.
K A R A A

FARKLI OLACAK

2023 yılında farklı takı gruplarında piyasaya sundukları takıların büyük beğeni toplamasından güç aldıklarını kaydeden KARALTIN firma sahibi Cevat Kara; “Çalışma arkadaşlarımız ile yaptığımız istişare sonucunda, farklı takı gruplarını farklı bir marka altında piyasaya sunmak istedik. Her ne kadar KARALTIN CONCEPT farklı bir marka olsa da KARALTIN’ın yüksek kalitesini doğuştan içinde barındırmak ve hatta geliştirmek gibi bir misyonu bulunacaktır. Özellikle 14 ayar takı grubunda KARALTIN CONCEPT; kendi rotasını kısa sürede oluşturacaktır” dedi.

Muhabir: AYŞEN KARABİNA