Yağışların genellikle yağmur ve sağanak şeklinde olacağı tahmin edilirken, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ve doğusunda karla karışık yağmur ve kar görülebileceği belirtiliyor. Bu yağışların yer yer kuvvetli olabileceği ve Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde çığ tehlikesinin bulunduğu uyarısında bulunuldu.

Orta ve Doğu Karadeniz bölgesinde çok bulutlu bir hava beklenirken, bölge genelinin yağmurlu geçeceği öngörülüyor. Doğu Karadeniz'in iç ve yüksek kesimlerinde karla karışık yağmur ve yer yer kar yağışı görüleceği ifade edilirken, çığ tehlikesine dikkat çekildi.

Trabzon'un Arsin ilçesi, sevilen simalardan İsmet Ustaömeroğlu'nun ani vefatıyla sarsıldı Trabzon'un Arsin ilçesi, sevilen simalardan İsmet Ustaömeroğlu'nun ani vefatıyla sarsıldı

Amasya, Samsun, Tokat ve Trabzon gibi illerde çok bulutlu ve aralıklı yağmurlu hava beklenirken, Batı Karadeniz'de de benzer bir durumun yaşanacağı tahmin ediliyor. Bolu, Düzce, Sinop ve Zonguldak gibi illerde de yağışlı bir hava öngörülüyor. Özellikle yüksek kesimlerde karla karışık yağmur ve yer yer kar yağışının etkili olabileceği belirtiliyor.

Muhabir: AYŞE SANCAK