Merhumeye Allah’tan rahmet kederli Aydın ve Yılmaz ailelerine sabır ve başsağlığı diliyoruz.

Yılmaz-6

VEDA VAKTİ

Akçaabat Kaymakamlığı’ndan Adana Ceyhan Kaymakamlığına atanan Ramazan Kurtyemez Trabzon Valisi Aziz Yıldırım’ı veda ziyaretinde bulunurken, Vali Yıldırım Kaymakam Kurtyemez’e yeni görevinde başarılar diledi.

Vali-44

1 NİSAN SABAHI AKÇAABAT KAZANACAK

CHP Akçaabat Adayı Kalyoncu, İlçeyi Karış Karış Geziyor. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Kalyoncu, ilçede kapı kapı dolaşarak vatandaşların sorunlarını dinliyor. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçaabat Belediye Başkan Adayı Akademisyen Osman Kalyoncu seçim çalışmaları nedeniyle sarf ettiği performans ilçe halkı tarafından da taktirle karşılanıyor. Günün neredeyse 12 saatini seçim çalışmalarıyla geçiren Osman Kalyoncu’nun arzulu ve istekli görüntüsü, taraflı tarafsız her kesiminde dikkatini çekiyor. Gündüzleri ayrı gece görüşmeleri ayrı devam eden Kalyoncu, bir toplantıdan diğerine koşturuyor. Kalyoncu, Çalmadık kapı, ulaşmadık hiç kimsenin kalmaması için büyük gayret sarf ediyor.

Chp-42

ÇARŞIBAŞI’NA USTABAŞI

Çarşıbaşı Belediye Başkan adayı Hamza ustabaşı İYİ Parti Trabzon il başkanı Fatma Başkan’ı ziyaret ederek tavsiye ve desteklerini aldı.

Fatma-3

‘SOKAKLAR BİZİM’

CHP’nin Ortahisar Belediye Başkan adayı Ahmet Kaya, yoğun programına dava arkadaşları ile birlikte devam ediyor. Kaya, ‘Sokakları tek tek arşınlayacağız her sokak her mahalle bizim’ dedi.

Ahmet Kaya-3

MISIR HİZMET İÇİN YOLA ÇIKTI

Trabzon’un Vakfıkebir ilçesi Mahmutlu Mahallesine Metin Mısır, muhtar adayı oldu. ‘Hizmet için yola çıktım’ diyen Metin Mısır, “Doğup büyüdüğüm mahalleme iki dönem ihtiyar heyeti olarak hizmet etmiş olup,diğer zamanlarda da her daim yönetimlerin yanında katkı sağlama çabası içerisinde oldum.31 Mart yerel seçimlerinde mahalleme daha iyi hizmet etmek amacıyla muhtar adaylığımı ilan etmek istiyorum.Bu kararı verirken bir çok mahalle sakinleriyle gerek yüz yüze gerek iletişim araçları vasıtasıyla görüşme fırsatım oldu.Şahsıma gösterdiğiniz ilgi alaka ve güvenden dolayı hepinize teşekkür ediyorum.Mevlam bizleri iyilikten tevazudan ve de doğru yoldan ayırmasın” dedi.

M I S I R-1

Başkanı Duygulandıran Hediye Başkanı Duygulandıran Hediye

EL ELE GÖNÜL GÖNÜLE

Trabzon’un Şalpazarı ilçe belediye başkanı Refik Kurukız ile Cumhur İttifakı AK Parti ilçe başkanı Zeki Çabuk, belediyede bir araya geldi. El ele gönül gönüle birliktelik pozu veren Kurukız ve Çabuk, cumhur ittifakının Şalpazarı ilçesinde rekor oy alacağını söylediler..

El Ele

İSTANBUL’A ARAKLI DAMGASI

İstanbul’da Araklı’lı belediye başkan adayları yarışacak. Büyükçekmece belediye başkanı Dr. Hasan Akgün, CHP’den yeniden aday gösterilirken, Küçükçekmece belediye başkanı Kemal Akgün’de CHP’nin belediye başkan adayı oldu. Akgün ve Çebi, yerel seçimlerde ilçe halkından yeniden oylarına talip olduklarını söylediler.

Çebi̇ Akgün

BAŞKAN VE ADAY AYNI KAREDE

Trabzon’un Beşikdüzü ilçe belediye başkanı Ramis Uzun ile cumhur ittifakı MHP’li belediye başkan adayı Barış Öztürk ilçede karşılaştılar. İlçede halkı selamlayan başkanRamis Uzun, saha çalışması yapan MHP başkan adayı Barış Öztürk ile karşılaştı. Başkan Uzun ve başkan adayı Öztürk, el sıkışarak, bir süre sohbet ettiler. Samimi şekilde gerçekleşen sohbet fotoğraf karesine de girdi. Sohbetin ardından birbirlerine başarı dileyerek çalışmalarına devam ettiler.

B A Ş K A N-3

SÖZ YENİDEN YOMRA’NIN

Trabzon’un Yomra ilçesinde 3 dönem belediye başkanlığı görevini yürüten İbrahim Sağıroğlu, Mart ayında yapılacak yerel seçimlerde Demokrat Parti’den belediye başkanlığına aday oldu. Görev süreci içerisinde halkın büyük sevgi ve beğenisini kazanan Sağıroğlu, halktan aldığı destekle, ‘Söz yeniden Yomra’nın’ diyerek adaylığını resmen açıkladı. Sağıroğlu, saha çalışmalarına da başlayarak, halkın teveccühünün kendilerine güç kattığını dile getirdi.

S A Ğ I R O Ğ L U-2

SUİÇMEZ DESTEK VERDİ

Cumhuriyet Halk Partisi Trabzon Milletvekili Sibel Suiçmez, özel okullarda çalışan öğretmenlere destek verdi. Suiçmez, "Özel okullarda görev yapan 180 bin emekçi öğretmenin taban maaşlarının düzenlenmesi ve özlük haklarını almaları için verdikleri mücadelede yanlarındayız. Ülkelerin geleceğini öğretmenler yetiştirir, onlar asla köle değillerdir." dedi.

Suiçmez-28

KARAİSMAİLOĞLU’NDAN DEĞERLENDİRME

AK Parti Trabzon Milletvekili Adil Karaismailoğlu, ulaşım ile ilgili konuştu. Karaismailoğlu, "Uğraştıran değil ulaştıran hizmet anlayışımızla, Güçlü Türkiye'nin altyapısını demir ağlarla örüyoruz. İstanbul'da ulaşımı sorun olmaktan çıkarıp konfor haline getirmek için son 1,5 yıl içerisinde Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığımız 51 kilometrelik metro hattını hizmete aldı. 53 kilometre raylı sistem hattını içeren 4 ayrı projede ise Bakanlığımızın çalışmaları hızla devam ediyor." İfadelerini kullandı.

Karaismailoğlu-21

Editör: Doğukan ÖZKURT