Kirazlık Mahallesi sakinleri, önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da Kirazlık Köyü Kültür ve Yardımlaşma Derneği'nin öncülüğünde düzenlenen kan bağışı kampanyasına büyük ilgi gösterdi. Toplamda 61 ünite kan bağışında bulunan mahalle sakinleri, Kızılay Derneği kan alma personelini de memnun etti.

Asgari trafik şartını yerine getiremeyen 174 internet haber sitesine müeyyide uygulanmadı Asgari trafik şartını yerine getiremeyen 174 internet haber sitesine müeyyide uygulanmadı

Dernek Başkanı Süleyman Kuru, yaptığı açıklamada, bu yılki kampanyanın eski dernek başkanı Şükrü Uzun'un anısına düzenlendiğini belirtti. Kuru, "Bu insanlık görevi olan kan bağışını köyümüzde geleneksel hale getirdik. Geçen yıllara nazaran bu yıl kan bağışında ciddi bir artış görüyoruz. Bu yıl ise geçen yıl bağışlanan kan miktarını 61 ünite ile yaklaşık iki katına çıkardık. Köylümüzün bu duyarlılığı bizi de memnun etti" şeklinde konuştu.

Kuru, kanın sürekli bir ihtiyaç olduğunu vurgulayarak, kan bağışı kampanyasına katılan vatandaşlara teşekkür etti. Katılımcılara çeşitli kurum ve kuruluşlar ile kişilerin katkılarıyla temin edilen Sebat Gençlik forması hediye edildi.

Editör: Birol Sancak