Ayça Bingöl, Devrim Yakut ve Serkay Tütüncü gibi ülkemizin sevilen oyuncularının başrollerini üstlendiği Kirli Sepeti'nin bu haftaki bölümü yayınlanacak mı? Merakınızı gidermek için sitemizi ziyaret edin!

Pehlivan ailesinin kızı Emine, Genç ailesinin oğlu Kenan ile hayatını birleştirdi; Mutluluklar Pehlivan ailesinin kızı Emine, Genç ailesinin oğlu Kenan ile hayatını birleştirdi; Mutluluklar

Son fragmanı kaçırmayın! Her bölümü büyük bir merakla beklenen dizinin yeni fragmanını sitemizden izleyebilirsiniz. Ayrıca, dizide neler yaşanacağını sık sık güncellediğimiz sayfamızdan en iyi tüyolara ulaşabilirsiniz.

Yeni bölüm özeti yakında! Dizinin özeti en kısa sürede sayfamıza eklenecek, takipte kalın! Son bölümde neler yaşandı?

Songül, Hayriye ve Medine, paraların kendilerinde olmadığını kimse anlamasın diye planlar yaparlar. Levent, Hayriye'yi işine geri dönmesi için affeder ancak Ece, Hayriye'nin bir şeyler karıştırdığından şüphelenir. Aydan'a aşık olan İlkkan, Medine ile sahte evlilik hazırlığını tamamlar ancak eve Aydan'ın kocası gelir. Gecekonduda çıkan kavgayı durdurmak isteyen Hayriye, Aydan'ın kocasına vurur. Adam ölecek mi? Hayriye katil mi olacak? Bu soruların cevapları için yeni bölümü izlemeyi unutmayın!

Kaynak: NOW