Trabzon Üniversitesi Kariyer Merkezi ve Ortahisar Belediyesi tarafından düzenlenen özel bir programda, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Trabzon Üniversitesi öğrencileriyle bir araya geldi. Trabzon Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi'nde gerçekleşen bu özel buluşma sırasında KKTC Cumhurbaşkanı, öğrencilere Kıbrıs Türk tarihine ve siyasi süreçlerine dair önemli bilgiler verdi.

Tiyatro Tutkunları Trabzon'da Buluşuyor: 3. Tiyatro Festivali Heyecanla Sürüyor! Tiyatro Tutkunları Trabzon'da Buluşuyor: 3. Tiyatro Festivali Heyecanla Sürüyor!

22E0A240 08Fe 48E9 Adb4 Dea980956E21

Ersin Tatar, özellikle Kıbrıs Türk halkının tarih boyunca verdiği mücadeleye vurgu yaparak, Kıbrıs'ta iki ayrı halkın ve iki ayrı devletin varlığına dayalı siyasetin önemini vurguladı. Gençlerin sorularını içtenlikle yanıtlayan Cumhurbaşkanı Tatar, öğrencilere eğitim-öğretim hayatlarında başarılar diledi.

5449F1Da 5C9D 494C 8206 5Cfd309129C0

Programa Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, Trabzon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu, Akçaabat Kaymakamı Ramazan Kurtyemez, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Trabzon Başkonsolosu Erek Çağatay, AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim gibi önemli isimler de katıldı. KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar'ın öğrencilerle yapılan bu etkileşim dolu buluşma, öğrenciler için unutulmaz bir deneyim olarak kayda geçti.
TAKA/AYŞEN KARABİNA

Editör: Ayşe Sancak