Koç ve Çebi, sağlıkçıların bayramını kutlayarak her zaman yanlarında olduklarını söylediler. Sağlıkçılar ise ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek teşekkür ettiler.

DOKUNMADIK GÖNÜL BIRAKMIYOR

Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, İkisu Mahallesinde vatandaşları ziyaret etti. Bıyık, “

İkisu mahallemizde hemşehrilerimizle buluştuk. Sıkmadık el, dokunmadık gönül bırakmayana kadar çalışmaya devam ediyoruz. Mahalle sakinlerimiz her zamanki gibi sevgi ve muhabbetle karşıladı bizi. Sağ olsunlar, var olsunlar.” dedi.

Ahmet Metin Genç, Trabzon Günleri etkinlikleri için Başkent Ankara’daydı Ahmet Metin Genç, Trabzon Günleri etkinlikleri için Başkent Ankara’daydı

IŞIKLAR’DA YOĞUN İLGİ

Akçaabat CHP 1. Sıra Belediye Meclis üyesi adayı çene cerrahı Dr. Mustafa Çankaya seçim çalışmaları kapsamında Işıklar mahallesindeydi. Işıklar sakinleri ile buluşan Çankaya çeşitli yardımlarda bulunarak halkın sorunlarını dinledi. Özellikle elektrik kesintilerinden şikayet eden halk su kesintilerini de eleştirdi. Yolların durumundan dertlenen Işıklar halkı kendilerine özgü saat başı otobüs olmasını istediklerini Çankaya’ya iletti. Dr Mustafa Çankaya Işıklar belde belediyesi iken bir kısmı tamamlanan ancak faaliyete geçemeyen düğün salonu projesinin bitirilmesi gerektiğini ve bölge insanını artan maliyetler bağlamında evlilikte bir miktarda rahatlatacağını dile getirerek, Allah’ın izni ile seçilmeleri durumunda bu konuları belediye meclisi gündemine getireceklerini belirtti.

SÖZ VERDİK YAPACAĞIZ

Gümüşhane merkez ArzularKabaköy belediye başkanı Çetin Rıza Tanış, ‘Beldemize söz verdik yapacağız’ dedi. Tanış, belde sınırları içerisinde bulunan ve yıkılma noktasına gelen Kuran Kursunu tamamen yıktı. Yenisini inşa etmek için çalışmaları başlatan Tanış, temeli attı. Tanış, “Bölgemizde yıllarca Hafız ve Hoca yetişmesine vesile olan Kuran Kursumuzun zemin beton temel  atma işlemi yapıldı. İnşallah Kuran Kursumuz yıllarca hizmet verecek ve birçok âlim yetişmesine vesile olacaktır” dedi.

CEESS AİLESİ BİR ARADA

CEESS Global firmasını Trabzon’da kuran, ardından dünyaya tanıtan gayrimenkul uzmanı Semih Sarıalioğlu, ekibi ile iftar yemeğinde bir araya geldi. Trabzon meydan Cofee Shop Company’de iftarda ekibini ağırlayan Sarıalioğlu, “CEESS ailesi olarak güçlü büyük bir ekibiz. Ekibimizle her zaman bir araya geliyoruz. Mübarek Ramazan’da da oruçlarımızı birlikte açmak istedik. Allah kabul etsin” dedi.

SİZ YETİŞEMEZSENİZ ONLAR YETİŞİR

AK Parti Trabzon il gençlik kolları, iftara yetişemeyenler için yollara düştü. İl gençlik kolları başkanı Mahmut Çavuş ve ekibi, iftara yetişemeyen vatandaşlar için hazırladıkları su ve yemekleri, yolda kalanlara ikram etti. Çavuş, “Ramazan kardeşlik ve yardımlaşma ayıdır. Siz iftara yetişemezseniz AK Gençlik olarak biz size yetişiriz. Hayırlı iftarlar” dedi.

BAŞKANDAN YOĞUN MESAİ

Trabzon’un Beşikdüzü ilçe belediye başkanı Ramis Uzun, yoğun mesaisini sürdürüyor. Demokrat Parti’den Beşikdüzü belediye başkanlığı için aday olan Uzun, projelerini dijital ortamda takip ediyor. İyi bir projeci olan Uzun, ilçe için yapacağı projeleri de yakından takip ediyor. Uzun, “Beşikdüzü için çalışmalarımıza tam gaz devam” dedi.

DİKKAT ÇEKİLDİ

Şiran Fen Lisesi tarafından ve Gümüşhane Üniversitesi Şiran Mustafa Beyaz Meslek Yüksek okulu’nun proje paydaşı olduğu “Acil Durum ve Afet Yönetimi Sempozyumu” gerçekleştirildi.

Sempozyumun ülkemizdeki doğal afetlere yönelik farkındalık oluşturduğunu dile getiren Rektör Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek; “Türkiye’nin depremlerden etkilenen ülkeler arasında olduğu gerçeği, afet yönetimi konusunda daha fazla çaba harcanması gerektiğini göstermektedir. Acil durum ve afet yönetimi konusundaki bilinci artırmak amacıyla düzenlenen bu tür etkinliklerin önemi büyüktür. Ülkemizin bu alandaki potansiyelini geliştirmek ve gelecek nesillere daha güvenli bir yaşam sunmak için çalışmaya devam etmemiz lazım. Doç. Dr. Hikmet Akyol hocamızın aktarmış olduğu bilgiler bizlere sempozyumun önemini bir kez daha vurgulamıştır. Bu vesileyle de değerli bilgilendirmelerinden dolayı Üniversitemiz Şiran Mustafa Beyaz MYO Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Hikmet Akyol tebrik ediyor, etkinliğin düzenlenmesine katkı sağlayan tüm paydaşlara ve katılımcılara teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu.

Editör: Doğukan ÖZKURT