Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında Konyaspor ile Trabzonspor, yarın saat 20.30'da Konya Büyükşehir Stadı'nda karşılaşacak. Ligde Konyaspor, 7 galibiyet, 12 beraberlik ve 11 mağlubiyetle topladığı 33 puanla küme düşme hattının bir sıra üstünde 16. sırada yer alıyor. Trabzonspor ise 15 galibiyet, 4 beraberlik ve 11 mağlubiyetle aldığı 49 puanla 3. sırada bulunuyor. Konyaspor'un küme düşme hattı ile arasında 2 puan, Trabzonspor'un ise lider Galatasaray ile arasında 32 puan fark bulunuyor.

Süper Lig'deki 46. Randevu

Trabzonspor, Şampiyonluk İçin Güçlü Kadro Kuruyor! Transfer Çalışmalarında İki Oyuncu Daha Gündemde Trabzonspor, Şampiyonluk İçin Güçlü Kadro Kuruyor! Transfer Çalışmalarında İki Oyuncu Daha Gündemde

Konyaspor ve Trabzonspor arasında oynanacak maçla birlikte bu iki takım Süper Lig'de 46. kez karşı karşıya gelecek. Daha önce oynanan 45 maçta Konyaspor 11 kez sahadan galip ayrılırken, Trabzonspor ise 22 defa rakibini mağlup etti. 12 karşılaşma ise berabere sonuçlandı. Bu maçlarda Konyaspor 53 gol atarken, Trabzonspor ise 71 gol kaydetti. İki takım arasındaki mücadelelerin 22'si Konya'da gerçekleşti. Konyaspor bu maçlardan 5'ini kazanırken, 7'sinden yenilgiyle ayrıldı. 10 karşılaşma ise berabere sonuçlandı. Konyaspor sahasındaki maçlarda 25 gol atarken, Trabzonspor ise 25 golle karşılık verdi. İlk yarının maçı ise Trabzon'da oynandı ve 2-1'lik Trabzonspor galibiyetiyle sonuçlandı.

Atilla Karaoğlan Düdük Çalacak

Konyaspor ile Trabzonspor arasındaki maçı hakem Atilla Karaoğlan yönetecek. Karaoğlan'ın yardımcılıklarını Cevdet Kömürcüoğlu ve Ceyhun Sesigüzel yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Mert Güzenge olacak.

Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN