Karla kaplı Kızlan Yaylası dronla görüntülendi
Karla kaplı Kızlan Yaylası dronla görüntülendi
İçeriği Görüntüle

Trabzon Köprübaşı'nda meydana gelen trafik kazası bir can aldı. Edinilen bilgilere göre Hayrettin Muş, Beşköy mevkiinde seyir halindeyken aşırı buzlanma nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybederek kaza yaptı. Emirgan mevkiinde meydana gelen kazada araç kontrolden çıkarak yoldan savruldu.

Kaza sonrası çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık, kurtarma ve arama ekipleri sevk edildi. Olay yerine ulaşan ekipler arasında AKUT Rize ekibi de yer aldı. Kurtarma çalışmalarına bölgede bulunan ekiplerin yanı sıra Atilhan Sancak da destek verdi.

Ekipler, kaza yapan araçta sıkışan sürücüyü çıkarmak için yoğun çaba sarf etti. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen Hayrettin Muş’un hayatını kaybettiği belirlendi.

Bölgede son günlerde etkili olan soğuk hava ve yoğun buzlanma nedeniyle sürücülere dikkatli olmaları yönünde uyarılar yapılırken, özellikle yüksek kesimlerde ve gölgede kalan yol güzergâhlarında buzlanmanın ciddi risk oluşturduğu ifade edildi.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı. Yetkililer, sürücülere kış şartlarında hızlarını düşürmeleri ve buzlanma ihtimaline karşı daha dikkatli araç kullanmaları çağrısında bulundu.

Muhabir: BİROL SANCAK