Son iki haftadır televizyonlarda yapılan programlara takıldım kaldım.
Dikkatimi çeken bir tek şey, aslında bir çok şey var.
Yapılan bütün programlarda kadınlar şakır şakır arkalarında evlatlarını, ailelerini, yaşanmışlıklarını da bırakıp sosyal medyada iki günde tanıştığı adamların peşine takılıp Evden kaçıyorlar!
Kadının neden  evden kaçmasına mı yoğunlaşayım?
Evlatlarını arkasında umarsızca bırakmasına mı yoğunlaşayım?
İki günde tanıştığı ve iki güzel cümle duyduğu adamın peşine takılıp gitmesine mi yoğunlaşayım vallahi bilemedim!
Elbette sebepleri vardır her birisinin , vardır da sonuç bu şekilde ortalığı ve kendini dağıtmak mıdır işte burada karışıyor ve anlam veremiyorum!
Diğer bir konu ise ; evinde çocuklarının annesini evlatlarını ve benliğini yok edip evden kaçırtacak kadar neden eziyet edersiniz be adamlar!
Aradığınız nedir?
Asla kadınların yaptıklarını doğru bulmuyorum hatta şiddetle kınıyorum fakat bir kadının gözünü, ruhunu, benliğini nasıl ve ne gibi şeylerle dışarıya baktırıyorsunuz bu kısmı çözemiyorum.
Evet hayat şartları zor, evet eskisi gibi emekçi değiliz, evet hayat kısa ama bir günün beyliği de beylik değildir artı sosyal medyada tanıştığınız birisiyle hiç değildir!
Bu konuya ayrı bir takıntılıyım!
Real yaşamda bile Kişiler kendi kişiliklerinde olmazken nasıl güveniyorsunuz küçücük ekranın arkasına gizlenen kim olduğu belirsiz kişilere?
Bunların çoğu sevgi ve şefkat arayışı sonucu ne yazık ki vahşetle biten sözüm ona aşk hikayeleridir benim gözümde!
Sevgi biter, heyecan biter, para biter, güzellikte geçer gider hepsini anlıyorum o vakit vermek zorunda olduğunuz  emeğinizi bi verin baktınız ki olmuyor boşanın evlatlarınıza da sahip çıkın yeni hayatınızı kurun!
Kaçmak yuvayı dağıtmakta neyin nesi?
Hem de olmayacak işler yüzünden!
Kaçmayın ailenizden!
Fütursuzluğun ve kopukluğun sizi yanlış kişilere yönlendirmesine müsaade etmeyin!
Bizler sanırım toplum olarak medyamızı da doğru kullanamıyoruz, yani o kadar çok bu ve bu gibi haberlerle karşılaşır olduk ki sanki normal bir şeymiş gibi bir algı oluştu bünyemizde.
Artık  ilk duyduğumuzda ki tepkileri veremiyoruz “ A, yine mi kaçış, yine mi cinayet” söylemlerindeyiz ne yazık ki!
Elbette ki temennimiz hiç olmaması fakat olduğunda da ekranlarda rant sağlamak adına bu konuları malzeme yapıp normalleştirmemek dileğiyle!