Kral Charles ve Kate Middleton'ın öldüğüne dair çıkan söylentiler, hızla sosyal medyada yayıldı. Ancak gerçekte durum nedir? Kate Middleton nerede? Kral Charles gerçekten öldü mü?

Galler Prensesi Kate Middleton, 16 Ocak'ta geçirdiği karın ameliyatından sonra dinlenme sürecine girdi ve bir süre kamudan uzak kalmaya karar verdi. Ancak geçtiğimiz mart ayında ulusal anneler gününde çocuklarıyla birlikte çekilen bir fotoğrafı sosyal medyada paylaşmasıyla gündeme geldi.

Ancak bu fotoğraf, manipülatif olduğu gerekçesiyle ajanslar tarafından kaldırıldı ve olaylar daha da karmaşık bir hal aldı. Kate'in özür açıklaması yapmasına rağmen, kraliyet ailesi sessizliğini korudu.

Sosyal medyada ise komplo teorileri artmaya başladı. Kimileri Kate'in öldüğünü iddia ederken, kimileri ise bu olayların Kral Charles ile ilişkilendirildiğini düşündü.

Öte yandan, ortada herhangi bir kanıt olmamasına rağmen, Prens William ve Kate Middleton çiftinin arasının bozuk olduğu ve hatta boşanma sürecinde oldukları iddia edildi. Bu iddiaların ortaya atılmasının ardından Prens William'ın Prenses Kate'i eski manken Lady Rose Hanbury ile aldattığı söylentileri gündeme geldi. Daha sonra ise Kate'in intikam almak için Kraliçe 2. Elizabeth'in kuzeninin kızı olan Lady Gabriella Windsor'ın kocası Thomas Kingston ile ilişki yaşadığı iddia edildi. Ancak Thomas Kingston'ın 25 Şubat günü evinde bir silahla ölü bulunmasıyla birlikte olaylar daha da karmaşık bir hal aldı.

Kate Middleton'un geçirdiği ameliyatla ilgili detaylı bir açıklama yapılmazken, sosyal medyada prensesin kalıtsal bir hastalığa sahip olabileceği ve çocuklarına da geçmiş olabileceği ihtimali konuşuluyor. Ayrıca, prensesin bağırsak hastalığına yakalandığı ve bir bölümünün alındığı iddiaları da gündemi meşgul ediyor.

Son olarak, Galler Prensesi Kate Middleton'ın, ameliyatından bu yana ilk kez dışarıda görüldüğü iddia edildi. Kate Middleton, eşi Prens William ile birlikte bir çiftlik dükkanını ziyaret ederken "mutlu, sağlıklı ve rahat" göründüğü belirtiliyor. Prensesin ocak ayında geçirdiği ameliyattan sonra gizemli şekilde ortadan kaybolması da dikkat çekmişti.

İsrailli Yerleşimci Filistin Bayrağıyla Karşılaştı; Tuzak Olduğunu Anlamadı! İsrailli Yerleşimci Filistin Bayrağıyla Karşılaştı; Tuzak Olduğunu Anlamadı!

Tüm bu gelişmelerin ardından bir diğer iddia ise, Birleşik Krallık Kralı 3. Charles'ın sağlık sorunları nedeniyle tahttan çekileceği yönünde. Ancak bu konudaki iddialar henüz resmi olarak doğrulanmadı.

Sosyal medyada dolaşan fotoğrafların, eski kraliçe 2. Elizabeth'in 2022'deki ölümüne ait olduğu belirtildi. Dolayısıyla, bayrakların yarıya indirildiği iddiasıyla ilgili doğrulanmış bir bilgi bulunmuyor.

Kaynak: NTV