Bu yıl yaylaya çıkarılan kayığa binen ziyaretçiler, Dicaprio ve Winslet'in başrollerinde oynadıkları ünlü Titanic filminin en sevilen sahnelerinden biri olan geminin burnunda kolları açma sahnesindeki pozu vererek fotoğraf çektiriyor.
Kayıkta fotoğraf çektirmek için kuyruk oluşturanlar, sırası gelince sis bulutunun üzerinde fotoğraf çektiriyor.


Kayıkta bu pozu vermek için ise 10 TL ödeniyor.

Yaylaya çıkanlar, gün batımını da izliyor, yöresel türkülere eşlik ediyor.

Kayık için gerekli ahşap malzemeyi yaylaya ulaştıran İsmet Kandemir, 3 metrelik kayığı bir haftada bitirdiğini belirtti.

Yaz aylarının tamamını bölgede geçirdiğini anlatan Kandemir, Kaçkarlar'da Huser Yaylası dışında başka hiçbir noktada bu denli bir görüş açısı olmadığını söyledi.

Yaylayı ziyaret edenlerden Ceren Yılmaz da, "Dünyada eşi benzeri olmayan bir manzara var burada. Yolda biraz korktum ama buraya gelince değdiğini gördüm. Çok güzel bir manzara var." dedi.

Volkan Kibaroğlu ise koronavirüs salgınından biraz olsun uzaklaşmak isteyen insanların yaylaları tercih ettiğini belirterek, "Burada huzur var, adeta cennetten bir köşe gibi. Burada bu manzarayı yakalamak istiyorlar. Gün batımını, sis denizini izleyebiliyorsunuz. Cennetten bir köşe ve insanlar bu güzelliği izlemeyi hak ediyor." ifadesini kullandı.
Editör: TE Bilisim