Trabzonspor - Beşiktaş Türkiye Kupası Final Maçı Biletleri Satışta: Bilet Fiyatları... Trabzonspor - Beşiktaş Türkiye Kupası Final Maçı Biletleri Satışta: Bilet Fiyatları...

Trabzon Futbol 1. Amatör Küme A Grubu takımlarından Altınayaklarspor'un alt yapı takımları, ‘’10 Numara Sportif’’ tarafından organize edilen futbol turnuvasına katıldı. Ülkenin farklı bölgelerinden 85 amatör kulübün alt yapı takımlarının mücadele ettiği turnuvada, Altınayaklarspor'un U13 ekibi kendi kategorisinde şampiyonluğa ulaşırken, U10 takımı da 3. oldu. Ancak U12 takımı ilk 3'e giremedi.

Altınayaklarspor'un antrenörü Tuncay Aslantürk, turnuvada elde ettikleri başarının ardından kulübün alt yapıya verdiği önemi vurgulayarak, "Alt yapımıza oldukça fazla önem veriyoruz. Özellikle bu yaş gruplarındaki birçok oyuncumuza büyük kulüpler şimdiden talip ama bizim kulübümüzün de kendine göre özellikle oyuncu yetiştirme konusunda hedefleri var. Bizim için ilk önce başarı gelir. Trabzon ve Türk futboluna daha iki yıllık mazisi olan bir kulüp olarak, iz bırakacak hizmetler vermek istiyoruz" dedi.

Turnuvanın sona ermesinin ardından, Altınayaklarspor'un kafilesi dün sabah Trabzon'a döndü. Kulübün başkanlığını İsmail Soyyiğit'in yaptığı Altanayaklarspor'un başarısı, Trabzon futbol camiasında sevinçle karşılandı.


Muhabir: AYTEKİN AKAY