Yetmezmiş gibi, kapısı da kilitli! Vatandaşlar, kitap okuyup zaman geçirdikleri bu alanın kapısına dayandıklarında karşılarında sadece kapalı bir kapı buluyorlar.
Ve sanki bu yetmezmiş gibi, meydanda bulunan engelli araçları şarj istasyonu da tahrip edilmiş durumda. Üzerindeki yazı panosu sökülüp kenara atılmış, şarj istasyonu ise kir ve pas içinde. Bu duruma bir yıldan fazla süredir kimse el atmamış, engellilerin şarj ihtiyacını karşıladığı bu istasyon, adeta unutulmuş bir enkazı andırıyor.
Vatandaşlar, şehrin göbeğinde bu kadar çirkin ve ihmal edilmiş bir tabloya anlam veremediklerini, bu iki sorunun bir an önce çözülmesini talep ediyorlar. Göz göre göre bu rezaletin devam etmesine kim, neden izin veriyor?
Giresun’un merkezi bir noktasında bulunan bu önemli hizmet alanlarının yeniden işlevsel hale getirilmesi, hem kültürel hem de sosyal açıdan büyük önem taşıyor. Yetkililerin bu duruma acilen müdahale etmeleri ve vatandaşların bu haklı taleplerine cevap vermeleri bekleniyor.
Kütüphane Kilitli, Şarj İstasyonu Harap!
Giresun’un tam kalbinde, Atatürk Meydanı'nda yer alan Sokak Kütüphanesi ve engelli araçları şarj istasyonu, adeta kaderine terk edilmiş durumda! Bir zamanlar kültürle dolup taşan bu kütüphanenin rafları şimdi toz ve kirle kaplanmış, kitapların yerini boşluklar almış durumda.
Muhabir: TUNCAY UÇKUN
Yorumlar
Çok Okunanlar

Fatih Tekke Onayladı; Trabzonspor'un Golcüsü Süper Lig'den

Trabzonspor'un sezon başından bu yana tartışılan isimlerinden biri Rekora Koşuyor! Alanyaspor Maçı Kilit Rolde

UEFA Gençlik Ligi’nde yarı finale yükselen Trabzonspor U19 Takımı, tarih yazmak istiyor

Trabzonspor Avrupa'ya Ziraat Türkiye Kupası'ndan gidebilecek mi?

Rizesporlular Fatih Tekke’ye Tepkili! Kilit İsimlerin Dinlendirilmesi Tartışma Yarattı

Trabzonspor’un 6 milyon Euro’ya transfer ettiği Sikan İlk 11’de Ama Tartışmalar Bitmedi!