Başkan Koçhan, günlük kiralanan evlerde ciddi yaptırımlar ve cezalar uygulanacağını vurgulayarak, vatandaşların gerekli belgeleri almalarını önemsediğini belirtti. Yıllık kiralama süresinin 100 günü aşamayacağını ve turizm amaçlı kiralama için izin belgesi almanın zorunlu olduğunu hatırlattı. Ayrıca, bina sakinlerinden muvafakatname alınması gerektiğini ve izin belgesi olmadan yapılan kiralamalara yasak getirildiğini söyledi.

Daire1

Denetimlerin yanı sıra ihbar hattı oluşturulduğunu belirten Başkan Koçhan, vatandaşların şikayet ve ihbarlarını iletmek için 0 462 512 10 06 numaralı hattı kullanabileceklerini duyurdu.

Maçka Belediyesi'nin aldığı bu kararın, turizmin gelişimi ve huzurun sağlanması adına önemli bir adım olduğu belirtiliyor.

Trabzon Sanatevi Derneği'nin Düzenlediği 14. Uluslararası Sanat Günleri Festivali 6-9 Haziran'da Başlıyor

Trabzon Sanatevi Derneği tarafından geleneksel hale getirilen ve sanatın farklı dallarından sanatçıları bir araya getiren 14. Uluslararası Sanat Günleri Festivali, bu yıl 6-9 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Kent içinden ve dışından birçok sanatçı ve sanat gruplarının katılımıyla zenginleşecek olan etkinlik, Trabzon'un sanatseverlerini bir araya getirecek.

Geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yıl da ünlü isimlerin yanı sıra Gürcistan, Rusya, İran, Afganistan ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nden sanatçıların katılacağı festival, kültürel bir alışveriş platformu olma özelliğini taşıyor. Sanatın sınırlarını aşarak uluslararası arenada Trabzon'u temsil edecek olan etkinlik, sanatın birleştirici gücünü vurguluyor.

Trabzon Sanatevi Derneği'nin bu festivalle sanatı ve sanatçıları desteklemeye devam etmesi, kentteki sanat ortamını canlandırmak ve uluslararası alanda Trabzon'un adını duyurmak adına önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Sabri Dilber, 14. Uluslararası Sanat Günleri'nde İmza Gününde Okurlarıyla Buluşuyor

Trabzon Sanatevi Bahçesi, 8 Haziran 2024 Cumartesi günü düzenlenecek olan 14. Uluslararası Sanat Günleri kapsamında Sabri Dilber'i ağırlıyor. Ünlü yazar, okurlarıyla buluşarak kitaplarını imzalayacak ve sanatseverlerle sohbet edecek.

CHP'de Gençlik Kolları Kurultayı Öncesi Enes Turan Saral Adaylığını Açıkladı CHP'de Gençlik Kolları Kurultayı Öncesi Enes Turan Saral Adaylığını Açıkladı

Sabri Dilber'in katılımıyla gerçekleşecek olan imza günü, sanat ve edebiyatseverleri bir araya getirecek. Okurlar, Dilber'in eserlerini imzalatma fırsatı bulurken, yazarla doğrudan iletişim kurma şansını da yakalayacaklar.

Trabzon Sanatevi'nin ev sahipliğinde düzenlenecek olan etkinlik, sanat ve edebiyatın bir araya geldiği keyifli bir buluşma olacak.

Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, Çarşıbaşı Belediye Başkanı Ahmet Keleş'i Ziyaret Etti

Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, Çarşıbaşı Belediye Başkanlığı'na seçilen Ahmet Keleş'i yeni görevinde başarılar dileyerek ziyaret etti.

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyelerinden İl Göç İdaresi Müdürü Mürüvvet Serap Aydın'a Ziyaret

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi ve yönetim kurulu üyeleri, Trabzon İl Göç İdaresi Müdürlüğü'ne atanan Mürüvvet Serap Aydın'ı çiçeklerle birlikte ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti ve yeni görevinde başarılar diledi.

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, Fen İşleri Müdürü Fatma Hamzaçebi'yi Kabul Etti

O R T A H İ S A R-4

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, başkan yardımcısı Alpaslan Özdemir'e bağlı olarak hizmet verecek olan Fen İşleri Müdürü Fatma Hamzaçebi'yi kabul etti. Başkan Kaya, Hamzaçebi'ye "İlçemiz sizden çok önemli hizmetler beklemektedir" diyerek yeni görevinde başarılar diledi.

Muhabir: BİROL SANCAK