En güzel bayram geleneklerimizin başında gelir bayram yemekleri. Sevdiklerimizle bir masanın etrafında toplanarak yediğimiz keyifli yemeklerin tadı her zaman bir başka. Tüm tasarımlarını şık detaylarla süsleyen Porland bayram sofralarına göz alıcı koleksiyonlarıyla eşlik ediyor. Porland’ın bayram sofralarına yakışacak Mahpeyker, Ruby Lemonade, Glam, Copper Line ve Palms yemek takımlarıyla bayram yemekleri ve ikramları görsel bir şölene sahne oluyor.

Geçmişten günümüze zarafet esintisi


Sofraları altın şıklığı ile süsleyen Mahpeyker Koleksiyonu, günümüz trendlerinden olan Mandala etkisini porselenle buluşturuyor. Turkuaz renginin dinginliğini zarafetle harmanlayan koleksiyon, doğal tarihi figürleri 4 farklı desen ile güçlendiriyor. Mahpeyker yemek takımı, şık bayram sofralarını zengin sunumuyla eşsiz bir ziyafete dönüştürmenizi sağlıyor. 

Her zevke özel alternatifler


Limon ve yapraklarıyla yaz esintisini sofralara taşıyan Ruby Lemonade yemek takımı, bahçe ve balkonda hazırlayacağınız bayram sofralarınıza renk katıyor. Doğanın saf ihtişamını sofralarla buluşturan Ruby Lemonade, yazın dingin ruhunu yanstıyor.
Altın ve platin desenleriyle zarif detayları bir araya getiren Glam Yemek Takımı, sahip olduğu vintage renkleriyle bayram sofralarında zarifliği simgeliyor. Desenlerinde yer alan Osmanlı çizgileriyle de geçmiş bayram sofralarını günümüze taşıyor. 


Sade sofralar için minimalist tasarımlar 


Dekorasyonda farklı ürün kategorilerinde etkisi görülen bakır trendi; minimalist bir tasarım ile Copper Line koleksiyonunda sofralara taşınıyor. Porland’ın özel reçetesi ile üretilen Alumilite porselen yapısına bakır renginin işlenmesi ile de geleneksel çizgisini koruyan Copper Line, bayram sofralarını dingin ve şık tasarımı ile taçlandırarak misafirleri kendine hayran bırakıyor. 


Gerçekleştirdiği tüm tasarımlarda özgün çizgisini koruyan Porland, Palms Koleksiyonu’yla doğadan aldığı ilhamı Art Deco tarzıyla bütünleştiriyor. Geometrik desenlerin hakim olduğu 12 kişilik Palms takımı, bayram yemeklerine renk katıyor. 

Özel bayram kampanyası

Bayrama özel kampanyasıyla sevdiklerini mutlu etmek isteyenleri düşünen Porland, 17 - 25 Temmuz tarihleri arasında Porland mağazaları ve porland.com’da yapılacak alışverişlerde gerçerli bir fırsat sunuyor. Seçili ürünlerde geçerli yüzde 50 ve üzeri indirim avantajından yararlanmak için Porland mağazalarını ve web sitesini ziyaret edebilirsiniz.  

BDS
 

Editör: TE Bilisim