Ahu Tuğba, Banker Bilo, Dokunmayın Şabanıma, Kayıp Kızlar, Beyaz Ölüm, Elveda Dostum, Taçsız Kraliçe, Bir Aşk Bin Günah, Akrep, Yosma, Zifaf, Yapışık Kardeşler gibi birçok unutulmaz filmle tanınıyor.

Sosyal Medya Fenomeni Dilan Polat'ın İntihara Kalkışması Mahkemeyi Karşı Karşıya Bıraktı Sosyal Medya Fenomeni Dilan Polat'ın İntihara Kalkışması Mahkemeyi Karşı Karşıya Bıraktı

Ünlü oyuncu ve kızı Anjelik, geçmiş yıllarda Miami'deki evlerini bir kasırga felaketi sonucu kaybetmişti.

Son günlerde gelen haber ise hayranlarını endişelendirdi. Ahu Tuğba'nın Los Angeles'ta trafik kazası geçirdiği ve acilen Katolik Hastanesi'ne kaldırılarak ameliyata alındığı öğrenildi. Ameliyatın 8 saatten fazla sürdüğü ve Tuğba'nın kaburgalarının kırıldığı belirtildi.

İddialara göre, Tuğba'nın Türkiye'den gelen bir telefon görüşmesi sonrasında öfkeyle direksiyona geçtiği ve telefonda evinin yıkılacağı haberini aldığı ifade ediliyor.

Sosyal medya üzerinden yapılan açıklamaya göre, Ahu Tuğba'nın ameliyatı başarılı bir şekilde geçti ancak moralinin düşük olduğu belirtiliyor. Bir kaynak, gazeteci Olcay Ünal Sert'e verdiği demeçte, "Ahumun ameliyatı 8 saatten fazla sürdü. Morali bozulmasın, dua gönderin" dedi.

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU