“1993 yılında yedek yönetici olarak başladım ve 1996 yılı ocak ayına kadar bu görevim devam etti. 1996’nın Ocak ayından Aralık ayına kadar Faruk Özak başkanlığında yöneticilik yaptım. Şu andaki TS Club’lardan sorumlu yöneticilik yapıyordum. Mehmet Ali Bey’in döneminin sonuna kadar görev almadım. Özkan Sümer’le yeniden görev alarak genel sekreterlik yaptım.  

Trabzonspor Taraftarının Sadık Kalecisi: Uğurcan Çakır Moralleri Bozulsa da Destekleri Asla Azalmıyor Trabzonspor Taraftarının Sadık Kalecisi: Uğurcan Çakır Moralleri Bozulsa da Destekleri Asla Azalmıyor

2008 yılında Denetim Kurulu başkan vekilliği yaptım. 2010 yılından beri de Denetim Kurulu başkanlığını yürütüyorum. Kulüpten hiçbir zaman kopmadık. Her zaman içerisinde olduk. Hiç uzağa düşmedim, hiç küsmedim, hiç soğumadım. Hep içerisinde kalarak katkı sağlamaya, çözüm üretmeye çalıştım. Zaman zaman raporlarımız gündem olmuştur. Yönetimlerin yaptığı hataları ortaya koymak açısından bunu yaptım. Zaman zaman yönetimlerle çatıştık ama genelde hep uzlaşıcı olduk. Hep uzlaşma tarafında kalmadık. Ancak rapora yazılacak şeyi de yazma konusunda hiç ödün vermedik. Yani gerçekler neyse ortaya koyarak raporlarımıza yazdık. Şimdi de Divan’da görev verilirse, tüzüğümüzün vereceği yetki dahilinde gerekeni her zaman yapacağımız inancıyla bu yola baş koyduk. Takdir genel kurulun.”
TAKA/NURGÜL GÜNAYDIN

Editör: Doğukan ÖZKURT