ÖZAK YAYLADA
Bayındırlık ve Eski Trabzonspor Başkanı Faruk Nafız Özak, Eski Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, Mardin Müftüsü Dr. Enver Türkmen, Trabzon Merkez Kuran Kursları Müdürü Ömer Acar hoca, Hanife Hatun cami imamı Abdülkadir hoca ve beraberindeki misafirler Demirkapı mahallesindeki Kuran Kursunda kalan öğrencileri ziyaret ederek hafızlara çeşitli hediyeler verdi.

Açıkhava'da Karadeniz esintisi
Açıkhava'da Karadeniz esintisi
İçeriği Görüntüle


MANEVİ İKLİM ZİRVE YAPTI
Yeni hizmete açılan Kuran Kursunu gezerek binanın yapımında emeği geçenlere teşekkür eden Özak, Mardin'den gelen Hafız Ali Fuat Erdem ve Hafız Ramazan Bilginer hocaların yönetimindeki hafız öğrenciler camide her akşam hatmi şerif yapmaları ve mahalle sakinlerinin vefat eden geçmişleri için okudukları Kuran-ı Kerim ve Mevlit programları büyük bir memnuniyetle karşılandı.
KAPIMINI ÇALDILAR
Kuran Kursu ziyaretinden sonra misafirler, Kuran Kursu binası yakınında olan İstanbul Fatih Belediye Başkanı Mehmet Ergün Turan’ın annesi Şükran Turan hanıma evinde nezaket ziyaretinde bulunduktan sonra Demirkapı mahallesinden ayrıldılar. Demirkapı mahalle sakinleri bu ziyaretten fevkalade memnun kalarak gelen devlet büyüklerine ve misafirlere teşekkür ettiler.

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU