Kulüplerin Ortak Çağrısı: Mehmet Büyükekşi'nin İstifası

Milan, Yusuf Yazıcı İçin Beşiktaş'ı Eledi: Anlaşma Aşamasına Geldi Milan, Yusuf Yazıcı İçin Beşiktaş'ı Eledi: Anlaşma Aşamasına Geldi

Türkiye Futbol Federasyonu'nda (TFF) 18 Temmuz'da yapılacak olan Genel Kurul kararı, kulüpler arasında memnuniyetsizlik yarattı. Türk futbolunun tarihinin en çalkantılı dönemlerinden birini yaşayan kulüpler, düzlüğe çıkabilmek için gerekli adımların atılmasını talep ediyor. Mehmet Büyükekşi liderliğindeki TFF yönetiminin vakit kaybetmeden görevi bırakması çağrısı yapılıyor.

Kulüplerin Birliği: Yeni Başkan Arayışı

Kulüpler, geçtiğimiz haftalarda noter onaylı imzalarla desteklerini göstererek Haziran başında Olağanüstü Genel Kurul talebinde bulundular. Gelecek sezonun planlaması için harekete geçilmesini isteyen kulüpler, Mehmet Büyükekşi'nin istifasını bekliyor. Ancak TFF Başkanı'nın istifa düşüncesinin olmadığı biliniyor.

Yeni Lider Arayışı: Ahmet Ağaoğlu Gündemde

Bugün toplanması beklenen Kulüpler Birliği'nde, TFF için yeni başkan adayının belirlenmesi için görüş alışverişi yapılacağı iddia ediliyor. Özellikle Trabzonspor'un eski başkanlarından Ahmet Ağaoğlu'nun TFF başkanlığı için aday olabileceği yönünde yoğun spekülasyonlar yapılıyor. Kulüpler, yeni liderleriyle birlikte Türk futbolunda istikrarı sağlama umuduyla hareket ediyor.

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU