İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terörizmin Finansmanı ve Aklama Suçları Soruşturma Bürosunun sermaye piyasasındaki işlemlere yönelik soruşturmaları sürerken Melis Sütşurup Sandal hakkında yeni bir iddia gündeme geldi. Gazeteci Yiğit Uzun, Melis Sandal'ın son üç ayda tasfiye edilen fonlardan 11 milyar liralık çıkış yaptığı iddiasını sosyal medya hesabından paylaştı. Mustafa Sandal'ın menajeri Tekin Önal ise olayın muhatabının Melis Sütşurup Sandal olduğunu, Mustafa Sandal hakkında doğrudan bir işlem veya suçlama bulunmadığını söyledi. Haberde iddianın resmi makamlar tarafından doğrulandığına ilişkin bir bilgi yer almadı. Süreç izleniyor.

İDDİA SOSYAL MEDYADA PAYLAŞILDI

Gazeteci Yiğit Uzun, şarkıcı Mustafa Sandal'ın eşi ve borsacı Cihan Sütşurup'un kızı Melis Sütşurup Sandal'ın son üç ayda tasfiye edilen fonlardan 11 milyar liralık çıkış yaptığı iddiasını gündeme taşıdı. Haberde, bu tutarın doğrulandığına ilişkin resmi bir kurum açıklamasına yer verilmedi.

MUSTAFA SANDAL İÇİN AÇIKLAMA

Yıllar sonra Medcezir çıkışı: Hazar Ergüçlü eski ekibe böyle seslendi
Yıllar sonra Medcezir çıkışı: Hazar Ergüçlü eski ekibe böyle seslendi
İçeriği Görüntüle

Uzun, Mustafa Sandal'ın menajeri Tekin Önal ile görüştüğünü belirterek menajerin söz konusu işlemlerin muhatabının Melis Sütşurup Sandal olduğunu aktardığını yazdı. Önal'ın, Mustafa Sandal ile ilgili doğrudan bir işlem veya suçlama bulunmadığını söylediği belirtildi.

SORUŞTURMA SÜRECİ DEVAM EDİYOR

Haberdeki iddia, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığının sermaye piyasasında gerçekleştirilen işlemlerle ilgili yürüttüğü soruşturmaların sürdüğü bir dönemde gündeme geldi. İddiaya ilişkin Melis Sütşurup Sandal'ın açıklamasına veya resmi makamlarca doğrulanmış bir sonuca haberde yer verilmedi.

Kaynak: MYNET