Ankara: Parçalı Bulutlu ve Yağışlı Gece

Ankara'da yılbaşı gecesi parçalı bulutlu bir hava hakim olacak. Pazartesi günü güney kesimlerinde aralıklı yağmur ve sağanak yağışlar bekleniyor. Gece ve sabah saatlerinde sisli ve puslu bir atmosfer oluşacak. En düşük sıcaklık 1°C, en yüksek sıcaklık ise 10°C olacak.

İstanbul: Puslu ve Sisli Gece

İstanbul'da yılbaşı gecesi parçalı ve çok bulutlu bir hava görülecek. Gece ve sabah saatlerinde puslu ve sisli bir atmosfer beklentisi var. Sıcaklık en düşük 10°C, en yüksek 15°C olacak.

İzmir: Hafif Yağmurlu ve Puslu İç Kesimler

İzmir'de yılbaşı gecesi parçalı çok bulutlu bir hava bekleniyor. Hafif yağmurlu geçecek olan İzmir'de, gece ve sabah saatlerinde iç kesimlerde puslu ve sisli bir hava etkili olacak. En düşük sıcaklık 11°C, en yüksek sıcaklık ise 17°C olacak.

Kayseri: Az Bulutlu ve Puslu Sabahlar

Kayseri'de yılbaşı gecesi az bulutlu bir hava hakim olacak. Gece ve sabah saatlerinde sisli ve puslu bir atmosfer yaşanacak. Sıcaklık en düşük 1°C, en yüksek 12°C olacak.

Antalya: Sağanak Yağışlı ve Doğu Kesimlerde Kuvvetli Yağışlar

Antalya'da yılbaşı gecesi parçalı bulutlu bir hava görülecek. Pazartesi günü aralıklı sağanak yağışlar bekleniyor, özellikle doğu kesimlerde kuvvetli yağışlar olabilir. En düşük sıcaklık 12°C, en yüksek sıcaklık ise 20°C olacak.

Adana: Aralıklı Sağanak Yağışlı Gece

Adana'da yılbaşı gecesi parçalı bulutlu bir hava etkili olacak. Pazartesi günü aralıklı sağanak yağışlar bekleniyor. Sıcaklık en düşük 7°C, en yüksek 19°C olacak.

Diyarbakır: Az Bulutlu ve Sisli Sabahlar

Diyarbakır'da yılbaşı gecesi az bulutlu bir hava bekleniyor. Gece ve sabah saatlerinde sisli ve puslu bir atmosfer oluşacak. En düşük sıcaklık -2°C, en yüksek sıcaklık ise 11°C olacak.

Erzurum: Az Bulutlu ve Sisli Sabahlar

Erzurum'da yılbaşı gecesi az bulutlu bir hava etkili olacak. Gece ve sabah saatlerinde sisli ve puslu bir atmosfer yaşanacak. En düşük sıcaklık -5°C, en yüksek sıcaklık ise 5°C olacak.

Trabzon: Az Bulutlu ve Açık Hava

Trabzon'da yılbaşı gecesi az bulutlu ve açık bir hava hakim olacak. En düşük sıcaklık 8°C, en yüksek sıcaklık ise 16°C olacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Türkiye genelinde yılbaşı gecesi ve yeni yılın ilk günlerinde genellikle yüksek basınç merkezinin etkisi altında kalınacağını ve bu nedenle batı kesimlerde yağışlı, diğer bölgelerde ise parçalı az bulutlu ve yağışsız bir hava beklediğini belirtti. Ayrıca, hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği ve rüzgarın hafif, orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde ise sisli ve puslu hava koşulları öngörülüyor.
TAKA/HABER MERKEZİ

Editör: Ayşe Sancak