Kurban Bayramı öncesi Trabzon Büyükşehir Belediye Genel Sekreteri Gürkan Üçüncü ve Genel Sekreter Yardımcısı Erdoğan Beder'i makamlarında ziyaret eden Ayar, terminal esnafının talep ve isteklerini iletti.

Trabzon'da Taksicilerden Sessiz Eylem: Meydan Bölgesi'nde Yolcu Almama Protestosu Trabzon'da Taksicilerden Sessiz Eylem: Meydan Bölgesi'nde Yolcu Almama Protestosu

Ayar, Trabzon'a yapılan yeni Terminal'in büyük bir kazanım olduğunu belirterek, bu devasa yatırımda emeği geçen herkese teşekkür etti. "Trabzon Büyükşehir Belediyemizin himayesinde yapılan ve hizmet veren terminalde görev yapan esnafımızın, personelin ve vatandaşların taleplerini ve sorunlarını yerinde tespit ederek Trabzon Büyükşehir Belediyemiz Genel Sekreteri Gürkan Bey ile paylaştık. Onlar da sağ olsunlar, gereken ne varsa yapılacağına dair söz verdiler. Konunun takipçisi olmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Bu ziyaret, Trabzon Terminal esnafının sesini duyurmak ve sorunlarının çözümü için atılmış önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Muhabir: BİROL SANCAK