Trabzon'da 31 Mart 2024 yerel seçimlerine sadece iki ay kala, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon Teşkilatları seçim startını Şalpazarı ilçesinden verdi. Şalpazarı, Beşikdüzü ve Çarşıbaşı ilçelerinde belediye başkan adayları ile seçime girecek olan MHP Trabzon Teşkilatları, üç te üç yapma noktasında kararlı.

Whatsapp Image 2024 01 31 At 17.24.20

Yeniden aday gösterilen Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız'ı belediyede ziyaret eden MHP Trabzon İl Başkanı Ömer Ayar, Cumhur İttifakı'na sadık kalarak yerel seçimlerde başarıya odaklandıklarını dile getirdi.

Ayar, Şalpazarı halkının hizmet odaklı Belediyeye destek vereceğine inandığını ve Refik Başkanlarını yeniden tercih edeceklerine olan inancının tam olduğunu ifade etti. Ayrıca, MHP Trabzon İl Başkanı Ömer Ayar, Şalpazarı ilçesinde birlik ve beraberlik içinde bir seçim geçireceklerini vurguladı ve desteklerinden dolayı güvenen herkese teşekkür etti.

Sürmene Belediye Başkanı Hüseyin Azizoğlu: "Deniz Üssü Rize'den Vazgeçildi, Sürmene'de Kalacak" Sürmene Belediye Başkanı Hüseyin Azizoğlu: "Deniz Üssü Rize'den Vazgeçildi, Sürmene'de Kalacak"

Whatsapp Image 2024 01 31 At 17.24.20 (2)

Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Şalpazarı ilçesini ve belediyeyi ziyaret eden Ömer Ayar, 3 Şubat Cumartesi günü saat 14.00'te Trabzon Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi'nde MHP Trabzon belediye başkan aday tanıtım töreninin gerçekleşeceğini duyurdu. Seçim startının verilmesiyle birlikte MHP Trabzon Teşkilatları, yerel seçimler için çalışmalarına hız kazandırmış gibi görünüyor.
TAKA/AYŞEN KARABİNA

Editör: Doğukan ÖZKURT