Bayramlaşma töreninin akabinde katılım gösteren değerli misafirler ile şubenin dinamik çalışmaları, gelecek hedefleri hakkında bilgi alışverişinde bulundu. Meslektaşlar arasında samimi bir ortamda gerçekleşen bu sohbetler, geçmiş dönemlerden gelen deneyimlerin paylaşılmasına ve yeni projelerin tartışılmasına olanak sağladı.

Doğu Karadeniz yaylalarında kış geri döndü. Beklenmedik Mayıs Karı. Doğu Karadeniz yaylalarında kış geri döndü. Beklenmedik Mayıs Karı.

MMO Trabzon Şubesi Başkanı Ufuk BULUT, yaptığı konuşmada, meslektaşlarına teşekkür ederek, birlik ve beraberliğin önemini vurguladı. Ayrıca, şubenin gelecek dönemdeki faaliyetleri, hedefleri hakkında bilgi verdi ve meslektaşlarının desteğini talep etti.

Bayramlaşma töreni, MMO Trabzon Şubesi'nin meslektaşlarını bir araya getirerek, birlik ve dayanışma ruhunu pekiştirmesi açısından önemli bir etkinlik oldu. Etkinlikte paylaşılan duyguların ve yapılan sohbetlerin, meslektaşlar arasındaki ilişkilerin daha da pekişmesine katkı sağladığı belirtti.

TAKA/AYŞEN KARABİNA

Editör: Birol Sancak