Akaryakıt fiyatları, özellikle brent petrol ve döviz kuru gibi faktörlerin etkisiyle sıkça değişime uğruyor. Son zamanlarda yaşanan artışlarla birlikte motorin ve benzin fiyatlarında sürücüleri zorlayan yükselişler gözlemlendi. Ancak bu sefer motorin kullanıcıları için bir mola var gibi görünüyor.

TRT'nin unutulmaz yarışma programı 'Evet-Hayır' ile tanınan Erkan Yolaç, 89 yaşında hayata veda etti TRT'nin unutulmaz yarışma programı 'Evet-Hayır' ile tanınan Erkan Yolaç, 89 yaşında hayata veda etti

Geçtiğimiz hafta motorin fiyatlarına bir dizi zam yapılmış ve rekor seviyelere ulaşılmıştı. Ancak bu gece yarısından itibaren geçerli olacak olan 1,21 TL'lik indirimle birlikte, motorin litre fiyatının düşeceği öngörülüyor. Önceki zamla birlikte motorin fiyatı 44 lirayı aşmıştı, ancak indirimle birlikte bu rakamın bir miktar gerilemesi bekleniyor.

Benzin fiyatlarında ise şimdilik herhangi bir değişiklik beklenmiyor. Güncel verilere göre benzinin litresi ortalama 41,22 TL, motorinin litresi ise 44,3 TL'den satılıyor. Sürücüler, akaryakıt fiyatlarındaki bu değişimleri yakından takip ederek bütçelerini yönetmeye çalışıyorlar.

Editör: Birol Sancak