Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu Trabzon'u Ziyaret Ediyor! Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu Trabzon'u Ziyaret Ediyor!

BÖLGEMİZ KAZANIYOR
İskenderoğlu, “Trabzon kadim bir şehir. Şehrimizin önemli unsurlarından bir tanesi de ticaret ve turizmdir. Son yıllarda şehrimizde ve bölgemizde ekonomiye ciddi katkı sağlıyor” dedi.
PASTA ŞEHRİMİZE BÖLÜNÜYOR
İskenderoğlu, “Farklı ülkelerden ilimize doğrudan seferler başladı. Turistler gelip döviz bırakıyor. Şehrimizin kalkınmasına katkı sağlıyor. Göle atılan bir taş gibi turizmden alınan pasta şehrimize katkı sağlıyor” diye konuştu. 
YOL KIYMETLİDİR
İskenderoğlu, şu şekilde konuştu: “Trabzon’dan dünyaya turizm zirvesi çalışmasının içine girdik. Kentimiz için farkındalık olacak. Çalıştay ve turizm zirvesi yapılacak. Şehrimizdeki turizm işletme sahipleri ile görüştük. Paydaş kamu kurumlar ile toplantılar yaptık. Zirveye gidecek yol zirve kadar kıymetlidir. Süreci hep beraber nasıl yürütebiliriz ile alakalı fikir alışverişinde bulunduk.”
SORUNLARA HAKİMİZ
İskenderoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: “1 Mayıs’ta turizmle alakalı belirlediğimiz başlıklarda konuların uzmanı ile yuvarlak masa etrafında toplanacağız. Sorunlara herkes hakim. Çözüm olarak neler yapabiliriz. Problemleri görüyoruz. Çözüm odaklı beyin jimnastiği yapacağız. Bölge illerimiz de programa davet ettik. Kentimize gelen turist, sadece Trabzon’da zaman geçirmiyor. Bölge illerimizi de ziyaret ediyor.”

Muhabir: BİROL SANCAK