TFF 3.Lig 4. Grup’ta şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri olan 1954 Kelkit Belediyespor, 6 puan değerindeki maçta zirvedeki rakiplerinden Adıyamanspor’a 1-0 mağlup olarak büyük bir avantajı değerlendiremedi. Konuk ekip 17. dakikada Berat Tosun’un golüyle öne geçti. Artan Kelkit ataklarına iyi direnen Adıyamanspor defansı gole izin vermeyince ilk yarı konuk ekibin üstünlüğü ile kapandı. 

Yenilgiden kurtulmak için ikinci yarıya hızlı başlayan Yeşil-Beyazlı ekip 45 dakika boyunca rakip kalede baskı kurdu ancak puan ya da puanları getirecek golü bulamayınca sahasında ummadığı bir yenilgi alarak zirve yarışında beklenmedik bir kayıp yaşadı. Bu yenilgiyle 40 puanda kalan Kelkit, averajla Adıyamanspor’un gerisinde kalarak 3. sıraya indi.   

STAT: Kelkit İlçe 

HAKEMLER: Mustafa İlker Coşkun**, Selçuk Gökgöz**, Vedat Güneş** 

1954 KELKİT BLD: Ceyhun Demircan**, Hayri Kıcıkoğlu** (Dk.79 Salihcan Akdeniz*), Adem Sağlam**, Adem Kaba**, Hüseyin Teker**, Ensar Kemaloğlu**, Halil İbrahim**, Caner İlyas* (Dk.46 Oktay Gümüş**), Enes Ocak* (Dk.28 Enescan Özdemir*), Emre Bozatli* (Dk.46 Köksal Özaydın**), Erkan Bükülmez*   

ADIYAMANSPOR: Mustafa Hoşoğlu***, Selim Şahin*** , Serkan Yıldız***, İlyas Ekiz***, Sefa Aksoy***, Yasin Elmas***, Osman Paşa*** , Salim Uzun** (Dk.77 Salim Can*), Fuat Bavuk***, Taylan Özgün**, Berat Tosun*** (Dk.67 Fatih Gürden*)   

GOL: Dk.17 Berat Tosun (Adıyaman) 

Editör: TE Bilisim