Doğan, "Oldukça sıkıntılı bir süreçten geçiyoruz. Futbolumuz son bir senede yaşanmaması gereken ne kadar olay varsa yaşadı. Tüm bu olan bitene rağmen sorunları çökmesi gerekenler maalesef üç maymunu oynamaya devam ediyor." ifadelerini kullandı.

Trabzonspor camiasının yaşananları kelimelendirmekte zorlandığını dile getiren Başkan Doğan, skandal kararlar hakkında konuşmanın ya da susmanın bir fark yaratmadığını vurguladı. Riva'dan artık hiçbir beklentilerinin kalmadığını belirten Doğan, bazı kulüplerin federasyonu olduğunu itiraf ettiğine dikkat çekti.

Yeniden yapılanma ve inşa sürecine ihtiyaç duyulduğunu vurgulayan Doğan, "Gecikmeden, geciktirmeden, hemen, bugün! Vakit geçirmeden…" çağrısında bulundu.

Trabzonspor'da Gözler Hücumun Yenilmez Üçlüsünde: Visca, Trezeguet ve... Trabzonspor'da Gözler Hücumun Yenilmez Üçlüsünde: Visca, Trezeguet ve...

Ayrıca, Trabzonspor Başkanı, şehre ve takıma yönelik yapılan hakaretlere de dikkat çekti. "Güzel şehrimize ‘terörist’ denilmesini kaldıramıyoruz." diyen Doğan, bu tür durumların kabul edilemez olduğunu belirtti. Türk milletinin gururlu ve şerefli insanları olduklarını ifade eden Doğan, herkesin kendine gelip normalleşmesini istedi.
Trabzonspor camiasının üzerine böyle gelinmesinin kaldırılamayacağını söyleyen Başkan Doğan, haksızlıklara rağmen bu tür tutumları kabul etmediklerini dile getirdi.
TAKA/AYTEKİN AKAY
 

Editör: Birol Sancak