Yoğun Bakım Sıkıntılarına İlişkin Endişeler; Sağlık Sistemindeki Aksaklıkların Gündeme Gelmesi Yoğun Bakım Sıkıntılarına İlişkin Endişeler; Sağlık Sistemindeki Aksaklıkların Gündeme Gelmesi

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Of Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Şaban Uysal şöyle dedi: “Bu yıl Ramazan Bayramı’nın 9 gün olması nedeniyle İlçemize ve bölgemize İl dışından vatandaşlarımız ,aileleri ile birlikte yoğun bir şekilde geleceklerini öngörmekteyiz. Bu nedenle Ramazan Bayramı’nda hastanemize de her yaş grubundan başvuruların artacağını düşünerek bir takım tedbirler alıp bazı düzenlemeler yaptık.”
 

POLİKLİNİKLER AÇIK OLACAK
H A S T A N E-3

Dr. Uysal, “Bu kapsamda hastanemizde, Ramazan Bayramı 9 günlük tatil boyunca Acil Serviste 24 saat süreyle 3 daimi Hekimimiz ve her gün hastanemizde 1 nöbetçi uzman Hekimimiz nöbetçi olarak bulunacaktır. Bunun dışında Acil Servisimizde sağlık personeli ve destek personellerimizin de sayısını artırıp, gerekli düzenlemeleri yaptık.  Ayrıca bayram süresince poliklinik taleplerinin artabileceğini düşünerek 8 Nisan pazartesi dahiliye polikliniğimiz ve 9 Nisan salı günü çocuk sağlığı ve hastalıkları polikliniklerimiz açık olacaktır. Ramazan Bayramı tatili boyunca tüm vatandaşlarımızın, sağlıklı, huzurlu ve aileleri ile birlikte bayram tadında bir Ramazan Bayram’ı geçirmelerini diler, herkese şimdiden Hayırlı Bayramlar dilerim.” diyerek sözlerini tamamladı.

Muhabir: AYŞE SANCAK