Üst düzey teknik ve tıbbi donanımının yanı sıra hekim ve personel sayısını da artırarak daha geniş kapsamlı hizmet vermeye başladı.

Yeni Hekim Atamaları

Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan son atamalarla Of Devlet Hastanesi'ne 2 uzman hekim ve 1 pratisyen hekim olmak üzere toplamda 3 yeni hekim katıldı. Bu atamalarla birlikte hastanenin toplam hekim sayısı 42'ye yükseldi.

Başhekimin Değerlendirmesi

1399D85C B699 40D1 A184 2907Ccc7D39F

Of Devlet Hastanesi Başhekimi ve Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Şaban Uysal, yeni hekimlerin katılımıyla hastanenin gücüne güç kattığını belirtti. Ayrıca hastanenin sunduğu sağlık hizmetlerindeki kalitenin artması için çalıştıklarını vurguladı.

İlerleme ve Hedefler

Başhekim Uysal, hastanenin yeni, ferah ve geniş ortamıyla birlikte son teknolojik tıbbi cihazlarla donatıldığını dile getirdi. Yeni hekimlerin katılımıyla birçok branşta uzman hekimlerin bulunması hastanenin kalitesini artırdı. Hastane yönetimi ve personelinin, marka ilçe Of'a yakışır bir marka hastane olma hedefine en kısa zamanda ulaşmayı planladıklarını belirtti.

Ziyaret ve İyilik Dilekleri

Stresi Yenmenin Yolu: İş ve Sosyal Hayatta 'Hayır' Demek Stresi Yenmenin Yolu: İş ve Sosyal Hayatta 'Hayır' Demek

C35Ec15A 17Fb 442E Ad83 39E5Dc4C58F1

Başhekim Uysal ve Başhekim Yardımcısı Dr. Elvan Yirigöz Çağlar, yeni göreve başlayan hekimleri ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti ve başarılar diledi.
TAKA/TUNCAY UÇKUN

Editör: Ayşe Sancak