TEK YÜREK OLDULAR

TFF 3.Lig 3.Grupta ligin son hafta maçında Karaköprü Belediye’yi son dakikalarda bulduğu golle mağlup ederek karşılaşmayı 3-2 kazanan ve Play-Off’ta yer almaya hak kazanan Trabzon temsilcisi Ofspor, Play-Off Yarı Finalinde 12 Mayıs Perşembe günü saat 16.00’da Of İlçe Stadı’nda karşı karşıya geleceği Fethiyespor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik direktör Erdoğan Yılmaz yönetiminde  kondisyon ve taktik ağırlıklı bir çalışma gerçekleştiren Bordo-Mavililer, yarın yapacağı antrenman ile bu maçın hazırlıklarına devam edecek. 2.Lig’e yükselme adına çok önemli karşılaşmalara çıkacak olan Ahtapotlar tek yürek olmuş durumda.

RÖVANŞI ALACAK

Öte yandan teknik direktör Erdoğan Yılmaz da oyuncularını Fethiyespor maçı adına motive ediyor. Bu kez 2.Lig’in kapısından dönmek istemeyen Ofspor, Erdoğan Yılmaz yönetiminde bu hedefini gerçekleştirmek istiyor. Öğrencilerinin adeta beynini yıkayan Yılmaz, Fethiye maçının şifrelerini oyuncularına ezberletiyor. Daha az hata yapmaları gerektiğini öğrencilerine sürekli olarak aktaran deneyimli teknik adam, pas hataları konusunda oyuncularını sık sık uyarıyor. Normal lig sezonun Fethiyespor ile karşı karşıya geldiği 2 karşılaşmada 1 galibiyet 1 mağlubiyet çıkaran Bordo-Mavililer, rakibini devirip finale çıkmanın hesaplarını yapıyor.

ALNIMIZIN AKIYLA ÇIKACAĞIZ

Fethiyespor ile normal sezonda evlerinde karşı karşıya geldikleri ve 4-0 gibi farklı bir skorla ayrıldıkları maçı anımsatan Erdoğan Yılmaz, bu kez taraftarları önünde yoğun destekle birlikte Fethiyespor’u devirip rövanşı almak istediklerini ifade etti. Play-Off’ta finale çıkmayı arzuladıklarını belirten Yılmaz, sezon başından beri hedefleri olan 2.Lig’e yükselme başarısını göstereceklerine inandığını cümlelerine ekledi. Yılmaz, “Hazırlıklarımızı galibiyet üzerine yapıyoruz. Fethiyespor, çok güçlü bir ekip ancak biz de gücümüzün farkındayız ve taraftarımızın da desteğiyle bu eşleşmeden alnımızın akıyla çıkacağımızı düşünüyorum” dedi.

Editör: TE Bilisim