Of Belediyesi ekipleri, sabahın erken saatlerinde kapanan yolları açma çalışmalarına başladı. Kar yağışının sürdüğü bölgelerde kar ve buzlanma sorunlarını gidermek için yoğun çaba harcanıyor. Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, tüm ekibin ve ekipmanların kış şartlarına hazır olduğunu ve vatandaşların herhangi bir mağduriyet yaşamaması için ekiplerin 7/24 görev başında olacağını ifade etti.

Başkan Sarıalioğlu, kar ve buzlanmalara karşı dikkatli olunması gerektiğine vurgu yaparak, yüksek kesimlerdeki mahallelerde kar yağışının etkili olduğunu belirtti. Ayrıca, karın mahsüller için bereket getirdiğini ve güzellikler sunduğunu ifade etti. Ancak araç kullanırken buzlanmalara karşı dikkatli olunması gerektiğini hatırlattı.

Başkan Sarıalioğlu, gece saatlerinden itibaren yüksek rakımlı mahallelerde başlayan kar yağışının ardından kapalı mahalle veya grup yollarının olmadığını belirtti. Of Belediyesi, karla mücadelede tüm olanakları seferber etmeye hazır olduğunu göstererek, vatandaşların kış mevsimini sorunsuz bir şekilde geçirmesi için çaba sarf ediyor.


TAKA/BİROL SANCAK

Editör: Doğukan ÖZKURT