Süper Lig'de mücadele edecek Göztepe'nin transfer listesinin başında Trabzonspor'da kiralık olarak forma giyen Paul Onuachu'nun olduğu öne sürülmüştü. Öte yandan Trabzonsporlu taraftarlar, sosyal medyada bordo-mavili yönetime baskı yapıyor. Nijeryalı forvetin takımda kalması isteniyor. Ancak bu transfer biraz pahalıya patlayabilir.

Trabzonspor'un Yeni Transfer O Mevkide Hayal Kırıklığı Yaşattı! Trabzonspor'un Yeni Transfer O Mevkide Hayal Kırıklığı Yaşattı!

Sakatlık ve Afrika Kupası dönemi haricinde son derece iyi bir performans sergileyen Paul Onuachu, sezon sonunda kiralandığı Southampton'a geri dönecek. Nijeryalı forvetin İngiliz ekibiyle 30 Haziran 2026'ya kadar sözleşmesi bulunuyor. Onun için 15 milyon Euro civarında bir bonservis bedeli talep ediliyor.
 
Sosyal medyadaki Trabzonspor taraftarları ise yönetime baskı yapmaya başladı. Bordo-mavililer, kaç para olursa olsun Onuachu'nun bonservisinin alınmasını istiyor. Bu konuda binlerce yorum yapıldı. Bu arada Süper Lig'e yeni yükselen Göztepe'nin de 2.01'lik yıldız için devrede olduğu konuşuluyor.
 
SÜRPRİZ ATAK TEHLİKESİ
 
Göztepe'nin iddialı bir kadro kurmak için ciddi girişimler yapması bekleniyor. Bunlardan biri de Onuachu olabilir. Trabzonspor, bonservis bedelini 7-8 milyon Euro civarına indirmek istiyor. Ancak bugün itibarıyla Southampton oyuncunun formu sebebiyle kesinlikle pazarlığa yanaşmıyor. Göztepe'nin yüksek bir teklif yapabileceği öğrenildi. Southampton, gelecek sezon planlamalarında Onuachu'ya yer vermedi. Bu sebeple onu kesinlikle satacaklar.

Editör: Birol Sancak