Başkan Güler, sevgi ve birlik mesajıyla yola çıktıklarını, çekişme ve kavgadan uzak durarak Ordu'nun gelişimine odaklandıklarını belirtti. "Düşünen, üreten, yarışan Ordu" ilkesiyle hareket ettiklerini vurgulayan Güler, özellikle 2150 km yol ve 1800 km su yatırımıyla Cumhuriyet tarihinin rekorlarını kırdıklarını ifade etti. Bu başarıya, 250 yeni iş makinesi alarak, kendi asfalt plent tesisleri ve beton santralleri ile taş ocakları kurarak ulaştıklarını dile getirdi. Ayrıca, yıllardır gündemde olan çöp sorununu çözdüklerini ve enerji üretmek için çöpten faydalandıklarını da vurguladı.

İYİ Parti Yomra Teşkilatı Yönetimi İstifa Etti İYİ Parti Yomra Teşkilatı Yönetimi İstifa Etti

Başkan Güler, AK Parti'nin 2024 Yerel Seçim Beyannamesi'ndeki 8 konu başlığının Ordu'da 5 yıldır uygulanan projelerle aynı olduğuna dikkat çekerek, "Biz o 8 maddeyi zaten kendiliğimizden yapmıştık. Bizimki yenilikçi, vizyoner bir belediyecilik. Bizim belediyeciliğimiz 5 yıl önce başlamadı." dedi. Ayrıca, Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin borç tartışmalarına da nokta koyduğunu belirten Güler, yapılan Meclis Toplantısı'nda Plan Bütçe Komisyonu'nun borç miktarlarını açıkladığını ve konunun kapandığını ifade etti.

Başkan Güler, son olarak, AK Parti'den aday gösterilmeyenlerin istifasını da değerlendirerek, "Bu bir dava. Davanın dünü bugün makamı, koltuğu asla olmaz. Herhangi bir karşılığı asla olmaz." diyerek dava bilinciyle hareket ettiklerini ve doğruyu yapmanın önemini vurguladı.
 

Muhabir: AYŞEN KARABİNA