Ordu'da, polis ekipleri tarafından uyuşturucu ticareti ve kullanımına yönelik gerçekleştirilen operasyonlarda 2 kişi tutuklandı. Ordu İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin titiz çalışmaları sonucunda, uyuşturucu madde ticareti yapan şüphelilere yönelik operasyonlar başarıyla sonuçlandı.

Meteoroloji Verilerine Göre Gümüşhane'de Nisan Ayı Sıcaklığı Rekoru ve Vatandaşların Endişeleri Meteoroloji Verilerine Göre Gümüşhane'de Nisan Ayı Sıcaklığı Rekoru ve Vatandaşların Endişeleri

Son bir haftada gerçekleştirilen operasyonlarda 6 gram esrar, 24 gram metamfetamin ve 4 adet sentetik ecza maddesi ele geçirildi. Uyuşturucu madde ticareti yaptıkları belirlenen 2 şahıs, 'Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak' suçundan işlem yapılarak mahkemeye sevk edildi. Mahkeme tarafından tutuklama kararı verilen bu şahıslar cezaevine gönderildi.

Ayrıca, operasyonlarda uyuşturucu madde kullanımı tespit edilen 11 kişi hakkında da adli işlem başlatıldı. Ordu Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, uyuşturucu ile mücadele çalışmalarının kararlılıkla sürdüğünü ve toplum sağlığını tehdit eden bu tür suçlarla etkin bir şekilde mücadele edeceklerini vurguladı.
TAKA/AYŞEN KARABİNA 

Editör: Ayşe Sancak