Ziyaretlerinde büyük destek gören Aydın'a, AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu, AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, MHP Ortahisar İlçe Başkanı Salih Akkoç ve Ortahisar Belediye Meclisi Üyesi Adayları da eşlik etti.

Aydın, yaptığı açıklamada, "31 Mart'ta sandıkta tarihi bir fark atacağız. Hem Büyükşehir Belediyesi'ni, hem Ortahisar Belediyesi'ni, hem de diğer ilçe belediyelerimizi tekrar kazanıp adeta destan yazacağız. Bundan önce yaptığımız ve fark yarattığımız projelerimize yenilerini ekleyerek memleketimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Amacımız bu hizmet seferberliğinin artarak devam etmesidir" dedi.

Göreve geldiğinde her kesimi kucaklayacak bir yönetim anlayışı uygulayacaklarını belirten Aydın, "Şehrimizi daha önce olduğu gibi ortak akılla yönetip genciyle, yaşlısıyla, işçisiyle, esnafıyla, memuruyla her kesimiyle kucaklamayı amaçlıyoruz. Hem AK Parti belediyeciliği, hem de bizim belediye geçmişimizle şehrimize katkı sunmak amacındayız. Belediyecilik bizim işimiz. Günlerdir sahadayız, halkımızın bize olan teveccühü bu anlamda sorumluluğumuzu daha da artırmakta. 31 Mart'ta kazanacağımız zaferle Ortahisar'da alkış alacak projeleri hayata geçireceğiz" şeklinde konuştu.

Milliyetçi Hareket Partisi'nin kurucu lideri Alparslan Türkeş', ArzularKabaköy’de düzenlenen programla anıldı Milliyetçi Hareket Partisi'nin kurucu lideri Alparslan Türkeş', ArzularKabaköy’de düzenlenen programla anıldı

Muhabir: AYŞE SANCAK