Trabzon siyasetine son dakika etkisi Trabzon siyasetine son dakika etkisi

Ortahisar Belediye Başkanı ve AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Metin Genç, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret etti. Genç, TTSO Başkanı Erkut Çelebi, Meclis Başkanı Şadan Eren ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.

Başkan Genç, görüşme sırasında yaptığı konuşmada, "Ticaret ve Sanayi odamızın öncülüğünde şehrin beklentileri ve yapılması gerekenlerle ilgili toplantılar düzenliyorduk ve düzenlemeye devam etmeyi planlıyoruz. Her konuda katkınızı bekliyoruz. Şehir bizim. Odalarımızın, meslek kuruluşlarımızın bu süreçte birlikte olmasını diliyorum. Sorunlarımız ve çalışacağımız alanlar belli. Şehrin öncelikli ihtiyaçlarının karşılanması konusunda birlikte isteyeceğiz, birlikte çalışacağız." dedi.

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erkut Çelebi ise Genç'e TTSO'nun yürüttüğü ve planladığı projelerle ilgili bilgi verdi. Ayrıca, Başkan Genç'e başarı dileklerini iletti.

Bu ziyaret, Ahmet Metin Genç'in Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası ile işbirliğini ve şehir için yapılacak projeleri görüşme fırsatı bulduğu önemli bir buluşma olarak kaydedildi.
TAKA/AYŞEN KARABİNA

Editör: Ayşe Sancak