Protokol, Ortahisar Belediyesi adına Başkan Yardımcısı Fatih Göktaş ve Ortahisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemil Karakaş tarafından imzalandı.

E4Ae0E18 B7A3 4D6E 8B11 534B4Adda2Ef

Bu protokol kapsamında Ortahisar Belediyesi, kendi tesislerinde sportif faaliyetler için gerektiğinde öğrencilerin ulaşımını sağlayacak. Ayrıca sportif faaliyetlerin duyurulması ve reklamlarıyla ilgili işlemleri yürütecek, etkinliklerde öğrencilerin su ihtiyacını karşılayacak ve kullanılacak ekipmanları temin edecektir. Protokolün sonunda finale kalan öğrencilere ve takımlara Ortahisar Belediyesi tarafından ödüller verilecektir.

D2976Dc4 Fde9 4B40 A22A 9Badb259D8F1

Ortahisar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ise, temel ve ortaöğretim kurumlarının düzenleyeceği faaliyetlere katılımın sağlanması için gerekli işlemleri yürütecek. Faaliyetlerin tarih ve saatini Ortahisar Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü’ne bildirecek ve ihtiyaç duyulan öğretmenleri ve usta öğreticileri görevlendirecektir.

Fe9C3E8A 3E9E 4Ca8 A902 4Acc4F685896

Trabzonspor'un İstanbulspor Maçı: Taraftarsız Büyük Mücadele Ligdeki Son Dört Haftada Her Puanın Önemi Trabzonspor'un İstanbulspor Maçı: Taraftarsız Büyük Mücadele Ligdeki Son Dört Haftada Her Puanın Önemi

Bu işbirliği protokolü 2023-2024 Eğitim ve Öğretim Sezonu boyunca geçerli olacak, ancak ilgili kurumların ihtiyaç duyması durumunda gelecek eğitim yılında da yeni bir protokol gerektirmeden devam ettirilebilecektir. Ortahisar Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, öğrencilere spor faaliyetlerinde daha fazla fırsat sunarak sağlıklı yaşam ve sportif gelişimlerine katkıda bulunmayı hedeflemektedir.
TAKA/AYŞEN KARABİNA

Editör: Ayşe Sancak