Başkan Kaya, yapılan denetimlerin amacının halk sağlığını korumak ve fiyatların adil olmasını sağlamak olduğunu belirtiyor. Herhangi bir olumsuzluğa izin vermeyeceklerini vurgulayan Başkan, kanunların emrettiği şekilde uygulamaların yapılacağını söylüyor. Ayrıca, şehrin imajını olumsuz etkileyecek her türlü duruma karşı da kararlı olduklarını ifade ediyor.

Özellikle ürün fiyatları ve etiketlerinin titizlikle incelendiğini belirten Başkan Kaya, turizm sezonunun başlamasıyla birlikte bu konuda daha da hassas davranacaklarını dile getiriyor. Vatandaşların ve turistlerin mağduriyet yaşamaması için her türlü önlemi alacaklarını söyleyen Başkan Kaya, son kullanma tarihi geçmiş ürünlerle ilgili işlemlerin hızla yapıldığını da vurguluyor.

Denetimlerin, ilgili diğer kamu kurumlarıyla işbirliği içinde gerçekleştirildiğini belirten Başkan, bu sayede daha etkin ve kapsamlı bir denetim sağlandığını ifade ediyor. Bu süreçte İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, İl Ticaret Müdürlüğü ve İlçe Sağlık Müdürlüğü ile koordinasyon içinde çalıştıklarını dile getiriyor.
TAKA/AYŞEN KARABİNA

Trabzonlu İş İnsanı Abdullah Özer'e Hapis Cezası: "Önce Takdir Sonra Ceza Olmaz" Trabzonlu İş İnsanı Abdullah Özer'e Hapis Cezası: "Önce Takdir Sonra Ceza Olmaz"

Editör: Birol Sancak