Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya Stratejik Planlama İçin Halkın Görüşlerini Alıyor Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya Stratejik Planlama İçin Halkın Görüşlerini Alıyor

Trabzon'un Ortahisar ilçesinde faaliyet gösteren muhtarlar, Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkanı ve Trabzon Muhtarlar Federasyonu Başkanı Bekir Aktürk ile bir araya geldi. Gerçekleştirilen istişare toplantısında, Ortahisar Muhtarlar Derneği'nin tüm muhtarlara açık olduğu vurgulandı.

Aktürk, yapılan toplantıda muhtarların haklarını savunmaya devam edeceğini belirtti. Muhtarlık görevinin, devletin edebi ve adabına uygun olarak yerine getirilmesi gerektiğini vurgulayan Aktürk, muhtarların sorunlarını çözme konusunda kararlı olduklarını dile getirdi.

Toplantıda miras kavgası olmadığını ve muhtarların ortak bir amaca hizmet etmeleri gerektiğini vurgulayan Aktürk, muhtarların birlik ve beraberlik içinde hareket etmelerinin önemine dikkat çekti. Muhtarların, dernek çatısı altında bir araya gelerek ortak sorunları konuşması ve çözüm yolları bulması gerektiğini ifade etti.

Aktürk, son olarak, muhtarların birbirine destek olması ve dernek faaliyetlerine aktif olarak katılım göstermesi gerektiğini belirtti. Bu şekilde, Ortahisar Muhtarlar Derneği'nin daha etkin ve güçlü bir şekilde faaliyet gösterebileceğini ifade etti.

Muhabir: AYTEKİN AKAY