Yeniden Refah Partisi Trabzon İl Başkanı Pulat: "Demiryolu Kaydırmasını Kabul Etmeyeceğiz" Yeniden Refah Partisi Trabzon İl Başkanı Pulat: "Demiryolu Kaydırmasını Kabul Etmeyeceğiz"

Trabzon'un Ortahisar ilçe belediye başkanı Ahmet Metin Genç ile Şalpazarı ilçe belediye başkanı Refik Kurukız, önümüzdeki sene 10 Ocak'ta gazetecileri hangi ilçede ağırlayacakları konusunda anlaşmazlığa düştüler. Büyükliman Gazeteciler Cemiyeti'nin geleneksel olarak farklı ilçelerde düzenlediği 10 Ocak Gazeteciler Günü programının gelecek seneki ev sahibi konusunda fikir ayrılığı yaşandı.

Her yıl farklı bir ilçede düzenlenen programı, gelecek sene Şalpazarı ilçesinde yapmak isteyen Şalpazarı Belediye Başkanı Kurukız'ın ardından söz alan Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, "Buraya beni davet ettiğiniz için teşekkür ediyorum. Güzel bir birliktelik oldu. Refik başkanım ilk davet etti ama müsaade ederse önümüzdeki sene programı Büyükliman ilçesi olmasam da Ortahisar'da yapmak isterim" dedi. Ancak Kurukız, programın Şalpazarı'nda yapılmasından yana ısrarcı oldu.

10 Ocak 2025 tarihindeki programın hangi ilçede yapılacağı konusundaki anlaşmazlık, çözüme kavuşmayı bekliyor.
TAKA/AYŞEN KARABİNA 

Editör: Ayşe Sancak