CHP Akçaabat İlçe Başkanı Köroğlu: Afiş Saldırısına Sert Tepki!

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Akçaabat Belediye Başkan adayı Osman Kalyoncu'nun seçim afişlerine yönelik yapılan saldırıya CHP Akçaabat İlçe Başkanı Emre Şahin Köroğlu sert bir tepki gösterdi. Köroğlu, afişlerin planlı bir şekilde kesildiğini belirterek, saldırıyı kınadı.

Yaptığı açıklamada Köroğlu, "Planlı olarak pankartlarımız kesilmiş. Bu kadar mı korkuyorsunuz seçimi kazanırız, Akçaabat hizmet görür diye. Yazıklar olsun. Sizin tüm çabalarınıza rağmen biz hoşgörü ve sevginin dilinden şaşmayacağız. Tüm Akçaabat’ı kucaklayacağız. Aynı karşılığı vermeyeceğiz. Ancak bilinsin ki bunları yapanlar hakkında da hukuki süreci başlatacağız" ifadelerini kullandı.

AK Parti Milletvekili Vehbi Koç: "Baskı ve Şantaj Sendikacılığına Karşıyız" AK Parti Milletvekili Vehbi Koç: "Baskı ve Şantaj Sendikacılığına Karşıyız"

Köroğlu, demokratik hakların herkesin saygı göstermesi gerektiğini vurgulayarak, seçim sürecinin huzur ve barış içerisinde geçmesi gerektiğini dile getirdi. Saldırıya maruz kalan afişlerin yeniden asılacağını ve CHP'nin hizmet ve adalet temelli politikalarından asla vazgeçmeyeceklerini belirtti.

Editör: Birol Sancak