Yomra Kaymakamlığı, İlçe Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen "Özelim, Mutluyum Çünkü Spordayım" projesinin açılış programı Vali Aziz Yıldırım'ın katılımıyla gerçekleştirildi. Proje, Trabzon Kızılay Şubesi'nin desteklediği önemli bir girişim olarak hayata geçirildi.

7-23

Programa Yomra Kaymakamı Muhammet Öztabak, Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu, İl Millî Eğitim Müdürü Hasan Uygun ve diğer kurum amirleri ile özel gereksinimli çocukların aileleri de katıldı. Projenin üçüncü yılında açılan bu etkinlikte, Yomra İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı okullarda öğrenim gören özel eğitime ihtiyacı olan öğrenciler, haftanın iki günü Yomra Jimnastik Salonu'nda spor yapma imkanı bulacaklar.

4-54

Vali Yıldırım, açılış konuşmasında bireylerin bedenen ve zihnen sağlıklı olmalarının önemine vurgu yaparak, projenin bu açıdan büyük bir katkı sağlayacağını belirtti. Özellikle çocuklara sağlıklı yaşam bilincinin kazandırılmasının uzun vadede toplum sağlığına olumlu etkiler yapacağını ifade etti.

7-23

Onuachu'nun Hattrick Sonrası Değerlendirmesi: "Büyük Bir Takımız, Asla Vazgeçmedik" Onuachu'nun Hattrick Sonrası Değerlendirmesi: "Büyük Bir Takımız, Asla Vazgeçmedik"

Projeye verdiği destekten dolayı Yomra Kaymakamlığı, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, İl Millî Eğitim Müdürlüğü ve Kızılay Trabzon Şubesi'ne teşekkür eden Vali Yıldırım, sporun çocukların özgüvenini ve sosyal ilişkilerini geliştirmesinin yanı sıra bedensel ve ruhsal gelişimlerine de katkı sağlayacağına inandığını dile getirdi. Programın sonunda Vali Yıldırım, spor yapan özel gereksinimli çocuklarla yakından ilgilenip aileleriyle sohbet etti.
TAKA/AYŞE SANCAK

Editör: Doğukan ÖZKURT