Novotel’de gerçekleştirilen yemekli kutlamaya Maçka Belediye Başkanı Ecz.Koray Koçhan, Sağlık İl Müdürü Dr.Hakan Usta, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Trabzon İl Müdürü Erdem Akbay, Türk Eczacıları Birliği Başkanı Arman Üzey, Trabzon Eczacı Odası Başkanı Ecz.Çetin Kansız, Rize, Artvin, Gümüşhane bölge Eczacılar Odaları Başkan ve yöneticileri ile Eczacılar katıldı. Gecede sahne alan Karadenizli genç sanatçı Ezgi Eyüboğlu da bir konser verdi.

Trabzon Eczacı Odası Başkanı Çetin Kansız gecede yaptığı konuşmada 2,5yıldır koronavirüspandemisi ile uğraş verildiğini ve bu süreçte eczanelerin en yakın sağlık danışmanı görevini yürüttüğünü belirterek, “İnşallah bu süreci 2022 yılında tamamen atlatmış şekilde tamamlayacağız. Umudumuz o dur. 2,5 yıldır eczacı meslektaşlarımız bir araya gelip sohbet edip, eğlenip zaman geçiremedi. Bu geceyi özellikle 50.yılımız olması nedeniyle de sizlerle birlikte kutlamak istedik. Hepimiz biraz eğlenmeyi ve gülmeyi hak ettik diye düşünüyorum”dedi.

BİRER PLAKET TAKDİM EDİLDİ

Trabzon Sağlık İl Müdürü Dr.Hakan Usta da Trabzon Eczacı Odası’nın 50’inci yılını tebrik ederek, gecenin organizasyonunda emeği geçenlere teşekkür etti. Gecede ayrıca Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan, SGK İl Müdürü Erdem Akbay ile Türk Eczacıları Birliği Başkanı Arman Üzey de birer konuşma yaparak 18.Bölge Trabzon Eczacı Odası’nın 50’inci yılını tebrik ettiler. Konuşmaların ardından geçmişten günümüze Oda da görev yapmış başkanlara, genel sekreterlere ve aynı zamanda meslekte 25 ve 50’inci yılını dolduran eczacılar ile sektör paydaşlarına birer plaket takdim edildi.

Ayrıca, 14 Mayıs Eczacılar Bayramı nedeniyle düzenlenen sportif etkinliklerde dereceye giren isimlere de kupaları verildi.  Gecenin ilerleyen bölümlerinde Karadeniz’in sevilen genç ismi Ezgi Eyüboğlu sahne aldı. Eyüboğlu seslendirdiği birbirinden güzel şarkılarla geceye renk katarken, gerçekleştirilen çekilişle de davetliler çeşitli hediyelerle ödüllendirildi.

Editör: TE Bilisim