Trabzonspor Samsun’da Şeytanın Bacağını Kırdı. deplasmanında 4 maç sonra kazanarak hasreti sona erdirdi
Trabzonspor Samsun’da Şeytanın Bacağını Kırdı. deplasmanında 4 maç sonra kazanarak hasreti sona erdirdi
İçeriği Görüntüle

Penaltı Beklenen Anda Sistem Çöktü

Trabzonspor’un Alanyaspor ile oynadığı karşılaşmanın son bölümlerinde VAR skandalı yaşandı. Bordo-mavili oyuncuların ceza sahasında yaşanan pozisyonda penaltı itirazında bulunduğu anda, hakem Mehmet Türkmen’in VAR odasıyla iletişiminin kesildiği öğrenildi.

Hakem Devam Etmek Zorunda Kaldı

Yaşanan teknik aksaklık nedeniyle VAR’dan herhangi bir uyarı alamayan Mehmet Türkmen, pozisyonu inceleme imkânı bulamadan oyunu devam ettirmek zorunda kaldı. Bu karar, tribünlerde ve Trabzonspor cephesinde büyük tepkiye neden oldu.

Tepkiler Büyüdü

Karşılaşmanın ardından VAR sistemindeki bu kopukluk, maçın en çok konuşulan konusu haline geldi. Kritik bir anda yaşanan iletişim kesintisi, hakem yönetimi ve VAR sisteminin güvenilirliği konusunda yeni tartışmaları beraberinde getirdi.

Muhabir: BİROL SANCAK